Marcia 1983
Fanka BB :)
Dziękuję będzie na pewnogratulacje wspaniala wiadomosc. Teraz juz musi byc dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję będzie na pewnogratulacje wspaniala wiadomosc. Teraz juz musi byc dobrze
Przy 5+6 miało prawo nie być jeszcze widoczne przeważnie zaczyna być widoczne w granicach 6 tyg równo czasem jeden dzień może przeważyć aby było widoczneWczoraj było 5+6, być może to zależy od USG raczej napewno coś w tym jest
Dziękuję Kochana więc chyba poczekam do 22.07 skoro widział mnie wczoraj to chyba wie co robi mówiąc abym przyszła dopiero 22.07 wtedy już będzie pewność co i jak bo zaczni się 7 tydzieńNie stresuj się, czasem naprawdę wystarczy dzień/dwa aby serduszko się pojawiło. Dlatego też lekarze zalecają, aby na pierwszą wizytę iść koło 7 tygodnia jeśli nie ma żadnych problemów - aby się niepotrzebnie nie stresować.
Dziękuję Dziewczyny za słowa wsparciaPrzy 5+6 miało prawo nie być jeszcze widoczne przeważnie zaczyna być widoczne w granicach 6 tyg równo czasem jeden dzień może przeważyć aby było widoczne
Wiem co czujesz, ja w sobotę miałam tak wielki ból brzucha stresowa sytuacja była bardzo w rodzinie i bolał. Teraz się martwięTyle myśli na raz
oby <3Powinno już być widoczne serduszko
Musi być dobrze, trzymam kciukiCześć dziewczyny, dziś przyszłam do Was się wyżalić
Dziś rano pojawiło się u mnie plamienie rano poleciałam odrazu na usg, nie ma jeszcze serca, nie ma krwiaka, nie ma zidentyfikowanego powodu dla którego plamiłam, ale wkręciłam sobie najstraszniejsze ze scenariuszy- skądś krew się bierze
Na dziś lekarka powiedziała mi, ze z pomiarów zarodka nie może powiedzieć żeby z ciążą było coś niewłaściwie, ale i nie może zapewnić mnie ze jest ok. Najbliższe dni pokażą
Jestem kłębkiem nerwów, wzięłam w pracy urlop na żądanie i nie mogę znaleźć sobie miejsca za 2 dni mam wizytę u mojej lekarki, dziś byłam u jakiejś przypadkowej, trzymajcie proszę kciuki
Po pierwsze - wdech i wydech. Spokojnie. To wcale nie musi nic złego oznaczać. Czy krew była świeża, żywa? Nie masz może nadżerki?Cześć dziewczyny, dziś przyszłam do Was się wyżalić
Dziś rano pojawiło się u mnie plamienie rano poleciałam odrazu na usg, nie ma jeszcze serca, nie ma krwiaka, nie ma zidentyfikowanego powodu dla którego plamiłam, ale wkręciłam sobie najstraszniejsze ze scenariuszy- skądś krew się bierze
Na dziś lekarka powiedziała mi, ze z pomiarów zarodka nie może powiedzieć żeby z ciążą było coś niewłaściwie, ale i nie może zapewnić mnie ze jest ok. Najbliższe dni pokażą
Jestem kłębkiem nerwów, wzięłam w pracy urlop na żądanie i nie mogę znaleźć sobie miejsca za 2 dni mam wizytę u mojej lekarki, dziś byłam u jakiejś przypadkowej, trzymajcie proszę kciuki
Lekarz na pewno wie co robi, według mnie dobrze, że czekasz do 22.07. Oczywiście jeśli masz być przez te dwa tygodnie kłębkiem nerwów to idź wcześniej, ale jeśli nic się nie dzieje, to chyba nie ma sensu iść wcześniej.Dziękuję Kochana więc chyba poczekam do 22.07 skoro widział mnie wczoraj to chyba wie co robi mówiąc abym przyszła dopiero 22.07 wtedy już będzie pewność co i jak bo zaczni się 7 tydzień
Nie mam nadżerki, to mnie właśnie martwi ze lekarka nie znalazła źródła krwawienia. Krew była brązowa, to nawet za dużo powiedziane - był to śluz podbarwiony na brązowy kolor.Po pierwsze - wdech i wydech. Spokojnie. To wcale nie musi nic złego oznaczać. Czy krew była świeża, żywa? Nie masz może nadżerki?