reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Moja już 4, mialam dwa poronienia 6 i 9 tc, okazało się że mam mutacje PAI 1 i obniżone białko s, także ciąża na acardzie i heparynie od testu.
Dzisiaj zrobiłam drugi raz betę, mam ładny przyrost i mnie to troszkę uspokoiło:)

Jeju biedna :( mi zjedzenie Jabłka zawsze pomaga, kawy nie proponuję;) ale może ten sok z kapusty ? I lepszy jest taki z osiedlowego sklepiku z beczki, bo ten kupny jest strasznie słony.
tez mam ta pai-1 i vr2, wlasnie musze dopytac lekarza czy moge acard z zastrzykami brac tylko z 2 godzinna przerwa.
Wy zaparcia, a mnie tak katar meczy 😪

Widziałam że prowadzicie zapisy na wizyty
Umówiłam się 26.06 prywatnie, a z NFZ na 2.08 :) robię tak żeby mieć badania za darmo, a lubie tego mojego lekarza, on pracuje też w szpitalu w którym chce rodzić
na katar to inhalacje z soli fizjologicznej i woda morska do nosa 🙂 sa tez takie specjalne leki dla ciezarnych

reklama
Hej dziewczyny ja już po wizycie, dziś mam 6+1 i jest bijące serduszko😁❤️ ostatnie dwie ciąże to były poronienia już na tym etapie bez bijącego serduszka 😞
Cudowne wieści! Gratuluję! <3

Ja jutro mam wizytę i tez będzie 6+1, ale im bliżej do wizyty tym większy niepokój odczuwam...
Bierzesz jakieś leki w ciąży?

tez mam ta pai-1 i vr2, wlasnie musze dopytac lekarza czy moge acard z zastrzykami brac tylko z 2 godzinna przerwa.
na katar to inhalacje z soli fizjologicznej i woda morska do nosa 🙂 sa tez takie specjalne leki dla ciezarnych
Ja w poprzedniej ciąży brałam wieczorem acard i zaraz zastrzyk i nic się nie działo, ale zapytaj lekarza ;)

Ja byłam wczoraj na wizycie było 5+6 lekarz mówił że jest zarodek ciężko go zmierzyć bo to wcześnie ale serduszka jeszcze nie widziałam. Kolejna wizyta dopiero 22.07 nie wiem teraz czy tyle wytrzymam czy iść wcześniej np. w piątek skoro piszecie że niektóre z was już przy 6+1 widziały serduszko doradzicie coś ???

reklama
Błagam Laski nie mówcie tak, że przy jakiej becie powinno być widać serce itd. Bo potem jak nie będzie jednak widać to stres jest niesamowity :( A każda ciąża przecież jest inna itd.
Ja w sobotę miałam betę powyżej 15 tys a jeszcze nie było widać serduszka, co prawda powiedział lekarz że zarodek się rusza ale serduszka nie widziałam jeszcze więc też zaczęłam się stresować teraz

Do góry