Kimkolwiek
Fanka BB :)
ja praktycznie teżDziewczyny a jak ogólnie wasze samopoczucie? Ja się czuję jakbym w ciąży nie była tak dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja praktycznie teżDziewczyny a jak ogólnie wasze samopoczucie? Ja się czuję jakbym w ciąży nie była tak dobrze
Ja tak samo choć dziś mam jakiś spadek formy, na tyle duży, że jak córcia poszła na drzemkę to ja razem z niąDziewczyny a jak ogólnie wasze samopoczucie? Ja się czuję jakbym w ciąży nie była tak dobrze
Też mam takie spadki energii zazwyczaj miedzy 14 a 16Ja tak samo choć dziś mam jakiś spadek formy, na tyle duży, że jak córcia poszła na drzemkę to ja razem z nią
Ja to samo w pracy około 13 już nie mam siły, a oczy same mi się zamykająTeż mam takie spadki energii zazwyczaj miedzy 14 a 16
Ehhh uroki pierwszego trymestruTeż mam takie spadki energii zazwyczaj miedzy 14 a 16
To raczej normalne ja też tak mam przypomina ciągnący ból. Często mam w nocy jak gwałtownie się przekręcam.A mnie martwi naprzemienny bol jajników. Najczęściej jak szybko wstanę czy się podniosę to dość mocno zakłuwa mnie albo prawy albo lewy jajnik...