reklama
Oli55
Fanka BB :)
Czekamy na dobre wieściDziękuję oczywiście dam znać odrazu po wizycie jadę po 14 nie wiem o której uda mi się wejść
Sylwia 7 ♹ 🕖
Czekamy na dobre wieści
Anet29
i jak badalas bete? Jaki wynik?Byłam wcześniej w sobotę i w poniedziałek tydz temu i bym przyrost jak dobrze pamiętam 174% chce zobaczyć teraz jak wygląda sytuacja i druga zrobievw czwartek chyba że dziś będzie dość wysoka i mnie to uspokoi bo wizyta w piątek. Wyniki o 14 nietrzeba dlugo czekac
Mija9191
Aktywna w BB
Cześć, witamy Cię serdecznie na pokładzieCześć, chciałam się przywitać
U mnie pozytywny test w niedziele - ale robiony tydzien po miesiączce Nie testowałam wcześniej bo wydawało mi się, że miałam kolejny bezowulacyjny cykl.
Jestem po 2 poronieniach zatrzymanych, potem przez rok leczyłam zrosty wewnątrzmaciczne i miałam 3 histeroskopie. Dopiero od aktualnego cyklu mieliśmy wrócić do starań, a tu falstart i dwie kreski
Beta z poniedziałku - 2700, czekam na progesteron i 11.07 mam wizytę.
również witamy, mamy pierwsze serduszko na pokładzie cudnieWitam wszystkie
U mnie ciaza potwierdzona (5t+3d) tetno już bylo widoczne na usg w poniedziałek. Długą drogę przeszliśmy żeby się udało, jestem po zabiegach, mam stwierdzone PCOS przy czym nie mialam praktycznie cykli owulacyjnych. Zajelo nam to prawie 4 lata ale wkońcu się udało i to w najmniej oczekiwanym momencie miałam trochę stresu z 7 letnim synem, trochę zmian w pracy, jeszcze wyjazd męża za granicę, a tu nagle taki szok jak zobaczyłam 2 grube kreski
Czekamy na wieści od @Sylwia 7 ♹ 🕖
Oli55
Tak 15356 jak dobrze pamiętam kartka w aucie została mam nadzieję że dobrze średni przyrost wyliczyło 98 % i teraz się zastanawiam czy ok bo jak robilam tydz temu to przyrost po 48 h był 174 % fiksuje. Co myślicie?i jak badalas bete? Jaki wynik?
Kimkolwiek
Cześć dziewczyny to ja Staraczka tylko z nowym kontem. Poprosiłabym o zmianę na 1 stronie. Termin na 7 marca, a wizyta już jutro 6 lipca ☺ będzie to 5+0 tc
AnielkoweLove
Zdecydowanie! Oj ja już też po ścianach chodzęJa bym nie wytrzymała najpiękniejszy prezent
AnielkoweLove
Piekna betaJa myślę, że jest ok, beta po przekroczeniu 1000 już będzie wolniej wzrastaćTak 15356 jak dobrze pamiętam kartka w aucie została mam nadzieję że dobrze średni przyrost wyliczyło 98 % i teraz się zastanawiam czy ok bo jak robilam tydz temu to przyrost po 48 h był 174 % fiksuje. Co myślicie?
reklama
Kotciara
Moderator
Hej, martwiłam się o ciebie co się stało ze starym kontem? Widziałam wczoraj że zostało usunięteCześć dziewczyny to ja Staraczka tylko z nowym kontem. Poprosiłabym o zmianę na 1 stronie. Termin na 7 marca, a wizyta już jutro 6 lipca ☺ będzie to 5+0 tc