reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Dziękuję za informację, ja zobacze jutro jak to u mnie będzie wyglądać, najważniejsze żeby wszystko dobrze było ❤️
będę trzymać mocno kciuki ✊ będzie dobrze - musi być dobrze 💚
A Ty robiłaś jakieś badania przed ? Dla mnie np była stresująca teraz cytologia bo ostatnio nie wyszła mi dobrze 😔 i cytomegalia wyszły mi dodatnie igg i igm też🥺 tak to wszystko zbiegło się u mnie w czasie że jak miałam dobre wyniki to się nie udawało ... a jak okazało się że wyniki nie są idealne to i beta mi wyszła dodatnia 😵‍💫

A Ty robiłaś jakieś badania przed ? Dla mnie np była stresująca teraz cytologia bo ostatnio nie wyszła mi dobrze 😔 i cytomegalia wyszły mi dodatnie igg i igm też🥺 tak to wszystko zbiegło się u mnie w czasie że jak miałam dobre wyniki to się nie udawało ... a jak okazało się że wyniki nie są idealne to i beta mi wyszła dodatnia 😵‍💫
Jaki był u Ciebie dzisiaj tydzień? Widzę ze termin porodu masz dzień wcześniej. Ja idę 11.07 na wizytę, będzie 5+4 i zastanawiam się czy będzie cokolwiek widać, u Ciebie szybko lekarz znalazł pęcherzyk☺️ Gratulacje kochana dobrych wieści i oby samych takich przez 9 miesięcy😍

Jaki był u Ciebie dzisiaj tydzień? Widzę ze termin porodu masz dzień wcześniej. Ja idę 11.07 na wizytę, będzie 5+4 i zastanawiam się czy będzie cokolwiek widać, u Ciebie szybko lekarz znalazł pęcherzyk☺️ Gratulacje kochana dobrych wieści i oby samych takich przez 9 miesięcy😍
dziś u mnie 4+4 😊

Załączniki

• c93cfd72-327b-4eed-a497-b1897a7b4be9.jpeg
    c93cfd72-327b-4eed-a497-b1897a7b4be9.jpeg
    52,4 KB · Wyświetleń: 90
Dziękuję, wiesz co ja miałam robione wszystkie możliwe badania , w tym też te co wymieniałaś , bardzo dużo ich miałam, nie pamiętam wszystkich ale jak zmieniłam lekarza to wszystkie na początku mu pokazałam 🙂

Dziękuję, wiesz co ja miałam robione wszystkie możliwe badania , w tym też te co wymieniałaś , bardzo dużo ich miałam, nie pamiętam wszystkich ale jak zmieniłam lekarza to wszystkie na początku mu pokazałam 🙂
rozumiem, ja już ze swoimi wynikami powoli się gubię 😅 tyle tego mam... Ja jeszcze pójdę na wizytę do lekarza od chorób zakaźnych, według mojej gin. Awidność na igg wyszła super i nie wykryto tego wirusa w moczu więc jest ok ale powiedziała żebym to jeszcze skonsultowała że specjalistą. Tyle stresu i jeszcze 'przygoda ' z kolanem, śmiać mi się trochę chce bo wszyscy pytają jak bo wizycie u lekarza ( myślą że kolano sobie badam ) 😅

reklama
Do góry