reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

masz już jakiegoś innego na oku ? 😊
Nie dlatego chciałam wizyte w jej ostatni dzień zebym zobaczyła serduszko bo chciała wcześniej A i tak by nic oprócz pęcherzyka nie bylo to bym spokojna nie była a po 2 ostatnio mówiła że dopiero jak będzie serduszko to dostanę zastrzyki 0,6 i acard 150 silniejszy ale myślałam żeby iść między czasie(o ile wszystko będzie ok )w ramach ubezpieczenia pzu bo mam za darmo w pakiecie usg w ciąży tyle że do najbliższego punktu mam 50 km ale to nic się poświęcę żeby w domu nie zwariować 😆

reklama
Ja już po wizycie...
Na USG było widać pęcherzyk ciążowy który jest dobrze umiejscowiony 🥹
Kolejna wizyta za 2 tygodnie - wtedy będzie widoczne serce ❤️ ...
Dostałam rozpiskę badań które muszę wykonać w tym czasie, akurat mój lekarz za 2 tygodnie idzie na urlop 😵‍💫 ale poleciła mi innego do którego mam nadzieję będzie wolny termin ✊
Co mnie zaskoczyło to to że dostałam suplementy ( za darmo 🤔)
Wyniki badań które miałam ze sobą i których się obawiałam są ok... Także troszkę się uspokoiłam.
wspaniala wiadomosc 🙂
Ja dalej rozmyslam czy prowadzic ciaze prywatnie czy szukac kogos na nfz. A lekarza w trakcie ciazy moge zmienjc kiedy chce prawda? I jak np zaczne prywatnie ale jednak bedzie nas to przerastalo finansowo to moge isc na nfz?

Zawsze można zmienić lekarza :)

Ja już po wizycie. Nigdy nie myślałam że będę zadowolona z kobiety ginekologa :)
Do sedna jest moja mała kropeczka. Wygląda wszystko w porządku.
Następna wizyta serduszkowa 21.07 . Do tego czasu mam zrobić USG piersi i milion badań w tym chyba HIV grupę krwi toksoplazmozę i chyba prawie wszystko.

Liczę że będę miała to w pakiecie wszystko.

Moja kropeczka

Załączniki

• IMG20230704174304.jpg
    IMG20230704174304.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 62
reklama
wspaniala wiadomosc 🙂
Ja dalej rozmyslam czy prowadzic ciaze prywatnie czy szukac kogos na nfz. A lekarza w trakcie ciazy moge zmienjc kiedy chce prawda? I jak np zaczne prywatnie ale jednak bedzie nas to przerastalo finansowo to moge isc na nfz?
Zawsze możesz mieć dwie karty ciąży i chodzić i tu i tu. A na NFZ przynajmniej odpadną ci koszty badań ☺️
Zawsze można zmienić lekarza :)

Ja już po wizycie. Nigdy nie myślałam że będę zadowolona z kobiety ginekologa :)
Do sedna jest moja mała kropeczka. Wygląda wszystko w porządku.
Następna wizyta serduszkowa 21.07 . Do tego czasu mam zrobić USG piersi i milion badań w tym chyba HIV grupę krwi toksoplazmozę i chyba prawie wszystko.

Liczę że będę miała to w pakiecie wszystko.
Bardzo się cieszę, gratulacje ❤️
Przepisze ci następną wizytę na 21.07 😇

Do góry