reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

masz już jakiegoś innego na oku ? 😊
Nie dlatego chciałam wizyte w jej ostatni dzień zebym zobaczyła serduszko bo chciała wcześniej A i tak by nic oprócz pęcherzyka nie bylo to bym spokojna nie była a po 2 ostatnio mówiła że dopiero jak będzie serduszko to dostanę zastrzyki 0,6 i acard 150 silniejszy ale myślałam żeby iść między czasie(o ile wszystko będzie ok )w ramach ubezpieczenia pzu bo mam za darmo w pakiecie usg w ciąży tyle że do najbliższego punktu mam 50 km ale to nic się poświęcę żeby w domu nie zwariować 😆

reklama
Ja już po wizycie...
Na USG było widać pęcherzyk ciążowy który jest dobrze umiejscowiony 🥹
Kolejna wizyta za 2 tygodnie - wtedy będzie widoczne serce ❤️ ...
Dostałam rozpiskę badań które muszę wykonać w tym czasie, akurat mój lekarz za 2 tygodnie idzie na urlop 😵‍💫 ale poleciła mi innego do którego mam nadzieję będzie wolny termin ✊
Co mnie zaskoczyło to to że dostałam suplementy ( za darmo 🤔)
Wyniki badań które miałam ze sobą i których się obawiałam są ok... Także troszkę się uspokoiłam.
wspaniala wiadomosc 🙂
Ja dalej rozmyslam czy prowadzic ciaze prywatnie czy szukac kogos na nfz. A lekarza w trakcie ciazy moge zmienjc kiedy chce prawda? I jak np zaczne prywatnie ale jednak bedzie nas to przerastalo finansowo to moge isc na nfz?

Zawsze można zmienić lekarza :)

Ja już po wizycie. Nigdy nie myślałam że będę zadowolona z kobiety ginekologa :)
Do sedna jest moja mała kropeczka. Wygląda wszystko w porządku.
Następna wizyta serduszkowa 21.07 . Do tego czasu mam zrobić USG piersi i milion badań w tym chyba HIV grupę krwi toksoplazmozę i chyba prawie wszystko.

Liczę że będę miała to w pakiecie wszystko.

Moja kropeczka

Załączniki

• IMG20230704174304.jpg
    IMG20230704174304.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 66
reklama
wspaniala wiadomosc 🙂
Ja dalej rozmyslam czy prowadzic ciaze prywatnie czy szukac kogos na nfz. A lekarza w trakcie ciazy moge zmienjc kiedy chce prawda? I jak np zaczne prywatnie ale jednak bedzie nas to przerastalo finansowo to moge isc na nfz?
Zawsze możesz mieć dwie karty ciąży i chodzić i tu i tu. A na NFZ przynajmniej odpadną ci koszty badań ☺️
Zawsze można zmienić lekarza :)

Ja już po wizycie. Nigdy nie myślałam że będę zadowolona z kobiety ginekologa :)
Do sedna jest moja mała kropeczka. Wygląda wszystko w porządku.
Następna wizyta serduszkowa 21.07 . Do tego czasu mam zrobić USG piersi i milion badań w tym chyba HIV grupę krwi toksoplazmozę i chyba prawie wszystko.

Liczę że będę miała to w pakiecie wszystko.
Bardzo się cieszę, gratulacje ❤️
Przepisze ci następną wizytę na 21.07 😇

Do góry