reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2024

Ja chyba w sobotę wybiorę się ponownie na betę, chociaż miałam już nie robić żadnych badań i czekać na wizytę. Ale mam ostatnio strasznie czarne myśli i chyba potrzebuje czegoś co mnie uspokoi 😔

reklama
Ja chyba w sobotę wybiorę się ponownie na betę, chociaż miałam już nie robić żadnych badań i czekać na wizytę. Ale mam ostatnio strasznie czarne myśli i chyba potrzebuje czegoś co mnie uspokoi 😔
Ja chyba też zrobię jeszcze jedną betę i proga w sobotę :) Ale ja jestem ciekawa mojego proga czy urośnie jeszcze

idź jeśli ma Cię to uspokoić 💚 ✊
Mam nadzieje, że tak będzie, a nie w drugą stronę 😂
Ja chyba też zrobię jeszcze jedną betę i proga w sobotę :) Ale ja jestem ciekawa mojego proga czy urośnie jeszcze
Tak, w twoim przypadku jak najbardziej poszłabym ponownie, chociażby aby kontrolować tępo przyrostu - czy jest szansa aby gin coś zobaczył na wizycie w przyszłym tygodniu ☺️
Mam nadzieje, że próg jeszcze się podniesie ❤️ Ale przynajmniej jesteś już na duphastonie ☺️

Mam nadzieje, że tak będzie, a nie w drugą stronę 😂

Tak, w twoim przypadku jak najbardziej poszłabym ponownie, chociażby aby kontrolować tępo przyrostu - czy jest szansa aby gin coś zobaczył na wizycie w przyszłym tygodniu ☺️
Mam nadzieje, że próg jeszcze się podniesie ❤️ Ale przynajmniej jesteś już na duphastonie ☺️
Ja z progiem zawsze miałam niestety problem, liczę na wizytę w następnym tyg w czwartek-piątek, może będzie coś widać <3
i chyba jeszcze beta i prog wpadnie we wtorek/środę

Mam i ja swoją betę, zrobiła dzisiaj o 7:00 ale wyniki nie były tak ekspresowe jak we wtorek😂 Jestem trochę spokojniejsza 😍🙈

Załączniki

• FD38AF5F-A7BA-4AA0-A652-A3D9216900C0.png
    FD38AF5F-A7BA-4AA0-A652-A3D9216900C0.png
    85,9 KB · Wyświetleń: 85
  • 74EF8561-0813-43E4-919C-96D06B447160.png
    74EF8561-0813-43E4-919C-96D06B447160.png
    24,8 KB · Wyświetleń: 88
Ja z progiem zawsze miałam niestety problem, liczę na wizytę w następnym tyg w czwartek-piątek, może będzie coś widać <3
i chyba jeszcze beta i prog wpadnie we wtorek/środę
Rozumiem to, sama mam na pieńku z progiem 😁 No i oczywiście ciągle mam czarne myśli ze względu na wcześniejsze przygody, chyba do 12 tygodnia będę wielkim kłębkiem nerwów 🙃
Mam i ja swoją betę, zrobiła dzisiaj o 7:00 ale wyniki nie były tak ekspresowe jak we wtorek😂 Jestem trochę spokojniejsza 😍🙈
Gratulacje, super przyrost ❤️

reklama
Do góry