reklama
pestka339
Fanka BB :)
rewelacjaMam wyniki bety 1084 U/l
17 dni po owulacji dwa dni po spodziewanej miesiączce
Sylwia 7 ♹ 🕖
GratulacjeDziewczyny mam wyniki...173,30 mlU/ml we wtorek było 60mlU/ml
pestka339
idź jeśli ma Cię to uspokoićJa chyba w sobotę wybiorę się ponownie na betę, chociaż miałam już nie robić żadnych badań i czekać na wizytę. Ale mam ostatnio strasznie czarne myśli i chyba potrzebuje czegoś co mnie uspokoi
U
użytkownik 213578
Gość
Ja chyba też zrobię jeszcze jedną betę i proga w sobotę Ale ja jestem ciekawa mojego proga czy urośnie jeszczeJa chyba w sobotę wybiorę się ponownie na betę, chociaż miałam już nie robić żadnych badań i czekać na wizytę. Ale mam ostatnio strasznie czarne myśli i chyba potrzebuje czegoś co mnie uspokoi
Kotciara
Moderator
Mam nadzieje, że tak będzie, a nie w drugą stronęidź jeśli ma Cię to uspokoić
Tak, w twoim przypadku jak najbardziej poszłabym ponownie, chociażby aby kontrolować tępo przyrostu - czy jest szansa aby gin coś zobaczył na wizycie w przyszłym tygodniuJa chyba też zrobię jeszcze jedną betę i proga w sobotę Ale ja jestem ciekawa mojego proga czy urośnie jeszcze
Mam nadzieje, że próg jeszcze się podniesie Ale przynajmniej jesteś już na duphastonie
U
użytkownik 213578
Gość
Ja z progiem zawsze miałam niestety problem, liczę na wizytę w następnym tyg w czwartek-piątek, może będzie coś widać <3Mam nadzieje, że tak będzie, a nie w drugą stronę
Tak, w twoim przypadku jak najbardziej poszłabym ponownie, chociażby aby kontrolować tępo przyrostu - czy jest szansa aby gin coś zobaczył na wizycie w przyszłym tygodniu
Mam nadzieje, że próg jeszcze się podniesie Ale przynajmniej jesteś już na duphastonie
i chyba jeszcze beta i prog wpadnie we wtorek/środę
Juliaaawe
Kotciara
Moderator
Rozumiem to, sama mam na pieńku z progiem No i oczywiście ciągle mam czarne myśli ze względu na wcześniejsze przygody, chyba do 12 tygodnia będę wielkim kłębkiem nerwówJa z progiem zawsze miałam niestety problem, liczę na wizytę w następnym tyg w czwartek-piątek, może będzie coś widać <3
i chyba jeszcze beta i prog wpadnie we wtorek/środę
Gratulacje, super przyrostMam i ja swoją betę, zrobiła dzisiaj o 7:00 ale wyniki nie były tak ekspresowe jak we wtorek Jestem trochę spokojniejsza
reklama
U
użytkownik 213578
Gość
a bierzesz jakieś leki na proga?Rozumiem to, sama mam na pieńku z progiem No i oczywiście ciągle mam czarne myśli ze względu na wcześniejsze przygody, chyba do 12 tygodnia będę wielkim kłębkiem nerwów
Gratulacje, super przyrost