reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
U mnie to pół rodziny w nocy biegało więc wierzę że to jakaś faza księżyca :) bo jak nie i tak zostanie to będzie przerąbane.

To wszystko jest źle skonstruowane w ciąży kobiety powinny wyspać się na zapas
To chyba od organizmu zależy. Ja znów moge spać ciągle ( w ciagu dnia i w nocy).

Oj żeby tak się właśnie dało wyspać na zapas. A powiedzcie długo starałyście się o dzidziusia? Bo ja z Mężem bardzo długo prawie 4 lata po wizytach u różnych lekarzy specjalistów i klinikach, po roku przerwy od starań i zamienieniu lekarza u siebie w mieście bardzo polecanego udało się po trzech miesiącach. Pewnie dlatego tak panikuję do pierwszej wizyty chyba będę robiła będę co dwa dni, bo jeszcze w to nie wierzę i bardzo się boję...
Ja 5 cykli. Pierwszy to taka właściwie rozbiegówka, bo mało sexu było.

Dziś lepiej niż wczoraj. Wczoraj nie miałam kompletnie energii, dziś, póki co, jest ok. ☺️
Trochę mnie tylko stresuje ten brak "objawów", nawet piersi mnie nie bolą
Nie stresuj się kompletnie. Ja całą pierwszą ciążę bezobjawowo. Nic, piersi nie bolały, brzuch leciutko. Dopiero jak Mloda zaczęła kopać po wątrobie to były cyrki.

Hej , jestem Paulina i mam 30 lat :) to moja pierwsza ciąża. Chyba udało nam się w Boże Ciało :) test robiłam we wtorek jak się 4 dni spóźniała miesiączka ,II kreska od razu czerwona jak byk wyszła 🥹🥹 co do objawów to oprócz tego że trochę więcej siusiu i piersi bolesne chociaż nie tak bardzo jak potrafiły być przed miesiączką i lekkie mdłości (chyba że to już w mojej głowie ) 😜 i brzuch boli jak by zaraz miesiączka miała przyjść i to mnie martwi :( jutro mam wizytę u ginekologa prywatnie ( , wyobraźcie sobie że na NFZ nigdzie nie mam miejsca a jak już to na wrzesień chciały mnie umówić ,mam dosyć ciężką pracę bo dużo dźwigania schylania itp i na 3 zmiany :( dla tego jak się potwierdzi ciąża wolała bym już zostać w domu i się nie narażać nie potrzebnie ...
W ciąży muszą przyjąć w ciągu 7 dni bodajże. Jak niee to odmowę na piśmie poproś, od razu się termin znajdzie.

Ja pewnie jutro też pójdę na betę jutro albo w sobotę...żeby być spokojniejszą czas do tej pierwszej wizyty okropnie się ciągnie i jest pełny nerwów

reklama
Do góry