Trzymam mocno kciuki.Jestem nastawiona na najgorsze, ale w nocy jak spać nie mogłam to oczywiście czytałam pare rzeczy i narobiłam sobie nadziei
reklama
Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Na razie miałam dwie wizyty Ostatnia 4.08 Zaciskam coraz mocniej! Liczę na same dobre wieściJestem nastawiona na najgorsze, ale w nocy jak spać nie mogłam to oczywiście czytałam pare rzeczy i narobiłam sobie nadziei
Marcia 1983
Trzymam mocno kciukiA ostatnie usg kiedy miałaś? Będzie dobrze zobaczysz
Ja właśnie jedziemy do kliniki. Serce mi wyskoczy zaraz z klatki piersiowej. Ale jak się szykowałam w domu to sobie muzyczkę włączyłam, jakoś minął ten czas
Marcia 1983
A ostatnie usg kiedy miałaś? Będzie dobrze zobaczysz
Ja właśnie jedziemy do kliniki. Serce mi wyskoczy zaraz z klatki piersiowej. Ale jak się szykowałam w domu to sobie muzyczkę włączyłam, jakoś minął ten czas
PepkaS
Nie mam dobrych wieści, akcja serca się zatrzymała, zarodek zatrzymał się na 4mm. Jadę właśnie do szpitala, pewnie spędzę tam noc, dziś podadzą tabletki, jutro kontrolne usg i zobaczymy czy zabieg będzie potrzebny.
Dziękuje Wam za całe wsparcie
Mocno trzymam kciuki za Was, za pozytywne rozwiązanie i mam nadzieje, że niedługo i mi będzie dane
Będę tu do Was zaglądać
Mocno trzymam kciuki za Was, za pozytywne rozwiązanie i mam nadzieje, że niedługo i mi będzie dane
Będę tu do Was zaglądać
Jak ja Cię bardzo rozumiem i współczuję jeśli chcesz pogadać pisz śmiało u mnie w czwartek będzie 3 tygodnie poNie mam dobrych wieści, akcja serca się zatrzymała, zarodek zatrzymał się na 4mm. Jadę właśnie do szpitala, pewnie spędzę tam noc, dziś podadzą tabletki, jutro kontrolne usg i zobaczymy czy zabieg będzie potrzebny.
Będę tu do Was zaglądać
Dwa razy to przeszłam w lutym i teraz a Ty ?
Przytulam
Belferka
Kochana, trzymaj się! Pomimo bardzo trudnego czasu i momentu w którym się znalazłaś, mam nadzieję, że szybko uda Ci się usłyszeć dobrą nowinę i szczęśliwie donosić kolejną ciążę. Wiem, że ta strata już pozostanie w Tobie. Nie zamykaj się na wsparcie bliskich. Wypłacz się i wykrzycz. To jest niesprawiedliwe, ale pamiętaj, że nie jesteś sama. Wiele kobiet boryka się z tym problemem i być może ta świadomość lepiej pomoże Ci przejść ten trudny czas. Mam nadzieję, że znajdziesz osobę lub miejsce, w którym będziesz mogła się porządnie wyglądać i przepracować swoją stratę. Życzę dużo siły Tobie i Twojemu partnerowi.Nie mam dobrych wieści, akcja serca się zatrzymała, zarodek zatrzymał się na 4mm. Jadę właśnie do szpitala, pewnie spędzę tam noc, dziś podadzą tabletki, jutro kontrolne usg i zobaczymy czy zabieg będzie potrzebny.
Będę tu do Was zaglądać
Anet29
bardzo mi przykro ze musisz przez to przechodzicNie mam dobrych wieści, akcja serca się zatrzymała, zarodek zatrzymał się na 4mm. Jadę właśnie do szpitala, pewnie spędzę tam noc, dziś podadzą tabletki, jutro kontrolne usg i zobaczymy czy zabieg będzie potrzebny.
Będę tu do Was zaglądać
Cherry_Tomato
Tak bardzo jest mi przykro Przytulam Cie mocno Liczę, że niebawem doczekasz się bardzo nudnej ciąży ze szczęśliwym rozwiązaniem Będę o Tobie bardzo ciepło myślała kibicując niezmiennieNie mam dobrych wieści, akcja serca się zatrzymała, zarodek zatrzymał się na 4mm. Jadę właśnie do szpitala, pewnie spędzę tam noc, dziś podadzą tabletki, jutro kontrolne usg i zobaczymy czy zabieg będzie potrzebny.
Będę tu do Was zaglądać
reklama
Marcia 1983
Tak mi przykro trzymaj się kochanaNie mam dobrych wieści, akcja serca się zatrzymała, zarodek zatrzymał się na 4mm. Jadę właśnie do szpitala, pewnie spędzę tam noc, dziś podadzą tabletki, jutro kontrolne usg i zobaczymy czy zabieg będzie potrzebny.
Będę tu do Was zaglądać