reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
@Cherry_Tomato o której masz wizytę we wtorek? ☺️ przypomnij proszę który tydzień jesteś?
Ja wizyta dziś o 15:40, ale ze stresu nie mogę spać. Niby się nie nastawiam na nic, raczej na te gorsze, ale sama wizyta i usłyszenie tego jest stresujące
Daj proszę znać jak po ❤️ Boże, stresuje się razem z Tobą, ale wierzę, że Twój bobik ma po prostu inne niż my poczucie humoru (pewnie po ojcu 😜)✊🏼✊🏼✊🏼.
Ja jutro 19.00, aktualnie 10 tc i to ostatnie usg przed urlopem, wiec mam nadzieję, że mi go nie popsuje 🤞🏻

@Cherry_Tomato o której masz wizytę we wtorek? ☺️ przypomnij proszę który tydzień jesteś?
Ja wizyta dziś o 15:40, ale ze stresu nie mogę spać. Niby się nie nastawiam na nic, raczej na te gorsze, ale sama wizyta i usłyszenie tego jest stresujące
Kochana, mam nadzieję, że miło się zdziwisz! Ogromnie mocno trzymam za Ciebie kciuki 🤞🤞🤞 koniecznie daj znać!

Daj proszę znać jak po ❤️ Boże, stresuje się razem z Tobą, ale wierzę, że Twój bobik ma po prostu inne niż my poczucie humoru (pewnie po ojcu 😜)✊🏼✊🏼✊🏼.
Ja jutro 19.00, aktualnie 10 tc i to ostatnie usg przed urlopem, wiec mam nadzieję, że mi go nie popsuje 🤞🏻
A ostatnie usg kiedy miałaś? Będzie dobrze zobaczysz ☺️

Ja właśnie jedziemy do kliniki. Serce mi wyskoczy zaraz z klatki piersiowej. Ale jak się szykowałam w domu to sobie muzyczkę włączyłam, jakoś minął ten czas ☺️

reklama
Jestem nastawiona na najgorsze, ale w nocy jak spać nie mogłam to oczywiście czytałam pare rzeczy i narobiłam sobie nadziei 🥸

Do góry