Justpositivevibe
Fanka BB :)
WzajemnieWitaj i gratuluję życzę dużo zdrówka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WzajemnieWitaj i gratuluję życzę dużo zdrówka
Gratuluje kochana i przykro mi, że masz za sobą takie smutne doświadczenie. Teraz musi być juz tylko dobrze, trzymam kciuki
Tak Szczerze mówiąc to nocne karmienie nadal trwa trochę z mojego wygodnictwa. Najpierw przez pierwsze pięc miesięcy bardzo walczyłam o kp i udało się, więc za cel obrałam karmić 1,5 roku. A teraz mam tego dosyć. Moja córka to straszny cycoholik i każda próba odstawienia wiązała się z wrzaskami, nieprzespanymi nocami. Obraża się i chodzi po domu i po spaniu. Innymi słowy - bez piersi się wybudza na maxa. Bardzo ci zazdroszczę, że tak naturalnie możesz wygasić laktację bez krzyku Marzy mi się taka sytuacjajej
piękny przyrost ja mam mniejszy progesteron, jutro idę na wizytę dam znać co mi powie lekarzKochane mam wyniki beta ładnie przyrasta, 29.06 miałam wynik 367, dziś jest 2553. Tylko ten prog niezbyt wysoki, nie wydaje Wam się, że jest za niski? Niby doczytałam że w pierwszym trymestrze norma od 11, ale ja już świruje
Jak tam u ciebie ?Ja dziewczyny jadę na 14.15 do mojej lekarki, bo zaczął mi się ból podbrzusza, taki intensywniejszy, bardziej czuję lewą stronę jakby mega napiętą, nie wiem, ale mnie to mega martwi i nie mija, ból pleców w odcinku lędźwiowym też mam więc mega mnie to stresuje. Na szczęście akurat dziś lekarka przyjmuje i zwolniła się wizyta...ehhh...
Mój synek ma aktualnie rok i 9 msc i sam odrzucił pierś jak mial 8-9 msc z dnia na dzień nie chciał co prawda nigdy dużo nie pil max 5 min jak się najadl to nie było że chce poddać czy coś. Odciągałam też i dawałam z butelki od urodzenia czasami żeby był przyzwyczajony do butelki może przez to odrzucił pierś po czasie było mi nawed przykro ale teraz się cieszę że obeszło się bez płaczu itp bo wiem że nie jedna ma problem z odstawieniemTak Szczerze mówiąc to nocne karmienie nadal trwa trochę z mojego wygodnictwa. Najpierw przez pierwsze pięc miesięcy bardzo walczyłam o kp i udało się, więc za cel obrałam karmić 1,5 roku. A teraz mam tego dosyć. Moja córka to straszny cycoholik i każda próba odstawienia wiązała się z wrzaskami, nieprzespanymi nocami. Obraża się i chodzi po domu i po spaniu. Innymi słowy - bez piersi się wybudza na maxa. Bardzo ci zazdroszczę, że tak naturalnie możesz wygasić laktację bez krzyku Marzy mi się taka sytuacja
No w końcu, witaj co za przyrostHej dziewczyny trochę nieśmiało, ale z wielką nadzieją postanowiłam do Was dołączyć. W listopadzie miałam pierwszy raz zostać mamą. Niestety w kwietniu poroniłam w 8 tygodniu. Mam nadzieję, że tym razem ciąża będzie rozwijała się prawidłowo. Pierwsza beta robiona w sobotę (14 dpo) wynik 579,1 mIU/ml
Progesteron 20,73 ng/ml
Dzisiaj przyrost
Beta 1552,4 mIU/ml
Progesteron 20,49
Trzymam za nas wszystkie kciuki
Nie, próg jest okKochane mam wyniki beta ładnie przyrasta, 29.06 miałam wynik 367, dziś jest 2553. Tylko ten prog niezbyt wysoki, nie wydaje Wam się, że jest za niski? Niby doczytałam że w pierwszym trymestrze norma od 11, ale ja już świruje