Alabama89
Fanka BB :)
Ta lista zakazów wcale nie jest taka krótka. A o lodach takich rzemieślniczych wiesz? Tam z kolei są surowe jajkaZaraz kuzia się okaże, że nic nie możemy hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta lista zakazów wcale nie jest taka krótka. A o lodach takich rzemieślniczych wiesz? Tam z kolei są surowe jajkaZaraz kuzia się okaże, że nic nie możemy hehehe
Ja mam co raz częściej właśnie takie wrażenie. W środę byłam u mojej endokrynolog. No i oczywiście była rozmowa o ciąży, a ewentualnej cukrzycy itd. Oczywiście były pytania o moją dietę.. Jak doszłam do punktu, że piję szklankę soku świeżego z pomarańczy codziennie, to dostałam dosłownie opieprz, że cukier sobie tym podnoszę, że nie wolno i żebym sobie sok z warzyw robiła (). Trochę się Pani doktor uspokoiła jak jej wyjaśniłam, że nie jem żadnych słodyczy (nie jadam żadnych ciastek, czekolady). Może teraz latem raz w tygodniu zjem loda.. Wyjaśniłam, że jem po prostu garść świeżych owoców o niskim indeksie… Ale i tak nie dała za wygraną.. Dlatego teraz sok piję co drugi dzieńZaraz kuzia się okaże, że nic nie możemy hehehe
Tak, wystarczy jeden przekroczony wynik nawet o jedną jednostkę i jest stwierdzona cukrzyca ciążowaDziewczyny orientujecie się może czy do stwierdzenia cukrzycy ciążowej wystarczy wysoki cukier na czczo? Robię właśnie krzywą cukrową i okazało się że na glukozę na czczo mam 108
Na szczęście taki zwykły poczciwy kisiel pewnie jest ok, to ten turbo eko wegański miał sukralozę. Także muszę poczytać skład zwykłego kisielu jak będę w markecieRybki, pasztet teraz kisiel no ja to do końca ciąży to chyba modelką zostanę jak nic jeść nie można hehehe
Kurna no mówię, że modelka będę jak nicnie wiedziałamTa lista zakazów wcale nie jest taka krótka. A o lodach takich rzemieślniczych wiesz? Tam z kolei są surowe jajka
Niestety Jak lody to takie chamskie ze sklepu To samo z domowym majonezem..Ta lista zakazów wcale nie jest taka krótka. A o lodach takich rzemieślniczych wiesz? Tam z kolei są surowe jajka
Ooo idealnie kupiłam sobie wczoraj świeżo wyciskany sok pomarańczowy ale byłam w trasie i musialm się napić czegoś innego niż wody bo bym chyba puściła pawiaJa mam co raz częściej właśnie takie wrażenie. W środę byłam u mojej endokrynolog. No i oczywiście była rozmowa o ciąży, a ewentualnej cukrzycy itd. Oczywiście były pytania o moją dietę.. Jak doszłam do punktu, że piję szklankę soku świeżego z pomarańczy codziennie, to dostałam dosłownie opieprz, że cukier sobie tym podnoszę, że nie wolno i żebym sobie sok z warzyw robiła (). Trochę się Pani doktor uspokoiła jak jej wyjaśniłam, że nie jem żadnych słodyczy (nie jadam żadnych ciastek, czekolady). Może teraz latem raz w tygodniu zjem loda.. Wyjaśniłam, że jem po prostu garść świeżych owoców o niskim indeksie… Ale i tak nie dała za wygraną.. Dlatego teraz sok piję co drugi dzień
I tym sposobem skończyłam ostatnio z magnumem za 10 złNiestety Jak lody to takie chamskie ze sklepu To samo z domowym majonezem..