reklama
PepkaS
Fanka BB :)
Moje trafiają się nawet mężowi… jak coś robię do jedzenia masakraMi też tak lecą teraz włosy, wszędzie jest ich pełno, najgorzej po myciu
Juliaaawe
Boże dziewczyny jestem tak wkurwiona byliśmy u teściów, nie zmierzaliśmy nic im mówić o ciąży. Zachowywali się dziwnie ale okej, przychodzi co do wyjścia, zakładam buty. A teściowa do nas czy chcemy im coś powiedzieć.. ja mówię ze nie a co mamy mówić. A ona do mnie „a co robiliście w szpitalu” No i powiedziała ze koleżanka powiedziała jej jak byłam w szpitalu ze leżę na patologi ciąży i wiedza od tamtego momentu. Przysięgam wam jak ja byłam zła w tamtym momencie. Chcieliśmy im powiedzieć dopiero po prenatalnych…. A nie żeby się dowiedzieli od obcej baby ze szpitala…
pestka339
u nas też tak jest że nagle większość się dowiedziała . Wczoraj byłam na imprezie rodzinnej (rocznica ślubu) a kuzynka mojego męża zaczęła nam gratulować... Nawet nie wiecie jakie było moje zdziwienie...Boże dziewczyny jestem tak wkurwiona byliśmy u teściów, nie zmierzaliśmy nic im mówić o ciąży. Zachowywali się dziwnie ale okej, przychodzi co do wyjścia, zakładam buty. A teściowa do nas czy chcemy im coś powiedzieć.. ja mówię ze nie a co mamy mówić. A ona do mnie „a co robiliście w szpitalu” No i powiedziała ze koleżanka powiedziała jej jak byłam w szpitalu ze leżę na patologi ciąży i wiedza od tamtego momentu. Przysięgam wam jak ja byłam zła w tamtym momencie. Chcieliśmy im powiedzieć dopiero po prenatalnych…. A nie żeby się dowiedzieli od obcej baby ze szpitala…
PepkaS
Haha ja z pojemnika na lódJeju u mnie tak samo dzisiaj z maseniczki wyciągałam włosa, masakra
Juliaaawe
Ja tak samo stałam zażenowana i zła, po prostu dramat, mój spokój się skończył z dniem dzisiejszymu nas też tak jest że nagle większość się dowiedziała . Wczoraj byłam na imprezie rodzinnej (rocznica ślubu) a kuzynka mojego męża zaczęła nam gratulować... Nawet nie wiecie jakie było moje zdziwienie...
orzechowooka
My dzisiaj powiedzielismy moim rodzicom i teściom, wszyscy wzruszeni i szczesliwi, do brata męża tez zadzwonilismy i na razie tyle osób z rodziny już wie. Teściowa raczej nie utrzyma tajemnicy, wiec reszta tej czesci rodziny też sie pewnie dowie, rzadko ich widujemy, wiec nie robi nam to aż takiej różnicy.
W poprzedniej ciąży, stojąc w kolejce na Izbie Przyjęć spotkałam dwie koleżanki mojej mamy, a trzecia mnie przyjmowała do szpitala nie ukryłabym nicBoże dziewczyny jestem tak wkurwiona byliśmy u teściów, nie zmierzaliśmy nic im mówić o ciąży. Zachowywali się dziwnie ale okej, przychodzi co do wyjścia, zakładam buty. A teściowa do nas czy chcemy im coś powiedzieć.. ja mówię ze nie a co mamy mówić. A ona do mnie „a co robiliście w szpitalu” No i powiedziała ze koleżanka powiedziała jej jak byłam w szpitalu ze leżę na patologi ciąży i wiedza od tamtego momentu. Przysięgam wam jak ja byłam zła w tamtym momencie. Chcieliśmy im powiedzieć dopiero po prenatalnych…. A nie żeby się dowiedzieli od obcej baby ze szpitala…
Ostatnia edycja:
reklama
Pszczoła2020
Ma swoich szpiegów wszędzieW poprzedniej ciąży, stojąc w kiece na Izbie Przyjęć spotkałam dwie koleżanki mojej mamy, a trzecia mnie przyjmowała do szpitala nie ukryłabym nic