Dolvit
Fanka BB :)
Moje są bez zmian. Ani mniej ani więcej nie wypadają..Hejka . Powiedzcie wam też tak włosy wypadają szczególnie po umyciu? No u mnie jest tragedia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje są bez zmian. Ani mniej ani więcej nie wypadają..Hejka . Powiedzcie wam też tak włosy wypadają szczególnie po umyciu? No u mnie jest tragedia
Ja tez zauważyłam że coraz mniej mi ich wypadaJa właśnie mam wrażenie, że moje włosy są w całkiem dobrej kondycji dawno nie miałam tak "zadbanych" chociaz nic przy nich nie robie bo nie mam sily zawsze mi wypadały ale teraz nie zauważyłam aby jakoś bardziej
Teoretycznie hormony ciążowe powodują że włosy mniej wypadają. A po porodzie te wszystkie co dłużej na głowie wytrwały niż powinny wypadają na raz i to są ludzkie dramatyHejka . Powiedzcie wam też tak włosy wypadają szczególnie po umyciu? No u mnie jest tragedia
U mnie tak samo. Czuje jak mi lecą na ramionaHejka . Powiedzcie wam też tak włosy wypadają szczególnie po umyciu? No u mnie jest tragedia
Ja właśnie aż się boję że łysa zostanęU mnie tak samo. Czuje jak mi lecą na ramiona
U mnie niestety tak, przed ciążą walczyłam z anemią mam nadzieję że nie będę mieć znów z nią problemuHejka . Powiedzcie wam też tak włosy wypadają szczególnie po umyciu? No u mnie jest tragedia
Ja to samo... 3 mies po porodzie leciały garściami, aż w pewnym momencie miałam takie łyse placki na głowie...Mi w ciazy przestały wypadac. Za to sie boje tego co znowu bedzie po porodzie. To bylo straszne. Zapchane odplywy przy kazdym myciu
Otóż to właśnie ja też mialam anemie przed zajściem w ciążę i może to efekt tegoU mnie niestety tak, przed ciążą walczyłam z anemią mam nadzieję że nie będę mieć znów z nią problemu