reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Ja po ciazach nie zgubilam nadprogramowych kg. Z corka na porodówce dobilam do 80. A teraz... startowa waga to 75. Bedzie ciezko. A.chcialabym wrocic do wagi sprzed 1 ciazy - 66kg. Co smieszne, zaczelam sie odchudzać i w tym cyklu wpadlismy😂 wiec w sumie ryzykowne. Mam do tego 177cm wzrostu, wiec ogolnie jestem duza😉

reklama
Ja po ciazach nie zgubilam nadprogramowych kg. Z corka na porodówce dobilam do 80. A teraz... startowa waga to 75. Bedzie ciezko. A.chcialabym wrocic do wagi sprzed 1 ciazy - 66kg. Co smieszne, zaczelam sie odchudzać i w tym cyklu wpadlismy😂 wiec w sumie ryzykowne. Mam do tego 177cm wzrostu, wiec ogolnie jestem duza😉
U mnie podobna sytuacja 😅 75kg wagi startowej, zostało mi 6 kg z poprzedniej ciąży, kiedy przywaliłam jakieś 30kg 🙈 Też zaczęłam się odchudzać i akurat się udało, tylko, że my się celowo staraliśmy, ale myślałam, że zajmie to trochę dłużej 😅
Mam w planach jeszcze trochę trzymać kalorie, może uda się schudnąć troszkę.

Moja waga to 75 kg w 2 ciążach donoszonych tyłam ok 20 kg i do wagi wróciłam do ok roku z 2 synek zachorowałam na nadczynność tarczycy I schudłam do 66 kg samoistnie poczym brałam leki i waga wróciła spowrotem

@nasze_kolejne_szczęście działa, fakt - droga, ale trzeba brać wg zaleceń i nie, że się pominie bo mają swój czas uwalniania... sprawdzałam, brałam mniejszą dawkę, myślałam że to się uspokoi, a w życiu... lecę na drugim opakowaniu 😔
siostra kiedyś kupiła takie ,,dźwiękowe usg" @orzechowooka - myślę, że to może się sprawdzić 🫶

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry