marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzmi jak moja ukochana Pani doktor z Łodzi, za którą bardzo tęsknie Za daleko do niej mam teraz, ale lata z nią sprawiły, że mam bardzo wysoko podniesioną poprzeczkę jeśli chodzi o ginekologówBTW moja lekarka to kosmitka. Nie pisałam Wam ale spóźniła się do pracy 40min, z każdą pacjentką się zagada, mi tłumaczyła pozytywną energię kosmosu i moc dobrej myśli(przy wyciąganiu wkładki mowila gdzie jej córka ostatnio robiła botox i poleca). Siwiutka, 2pary papuzich okularów na głowie, szpilki albo sneakersy Liu Jo, hybrydzie na błysk. Lubię ciekawych ludzi a ten przypadek mnie intryguje
(Oprócz tego że potrzeba do niej cierpliwości bo celebruje swoją pracę to polecają ją do prowadzenia ciąży i nie czuję się jak przypadek albo jednorazowy klient tak jak było u poprzednich lekarzy)
Oby zlecial jak najszybciej.Mój bobik też mierzył 4 mm w 6 +1 a dziś mam 9+3 i już chyb powinien mierzyć ok 2,7 cm bo w 8+5 mierzył 2.21 ten czas tak szybko leci, że nim się obejrzymy a będą z nami już na świecie
Jezeli by nie sprzedali w musisz zaczac brac dzisiaj to internista w szpitalu powinien przepisac recepte. Ja tak kiedys zrobilam. Mamy nocna opieke w szpitalu i przyjmuje lekarz wtedy i mi bez problemu po okazaniu recepry ja przepisal poorawnie.Chyba wyślę męża do innej apteki z ndzieka że mu sprzedadzą ten z fotki..
Ja biorę taki jak na zdjęciu czyli po 20 w opakowaniuPytanie do dziewczyn biorących duphaston...
Wysłałam męża po receptę i wrócił z niczym bo na recepcie jest Duphston 10mg 28 tabletek
Pani mu powiedzial że jest tylko po 20 tabletek i lekarz musi poprawić receptę bo nie może mu sprzedać...dzizesss
Sprawdziłam w necie i też nie widzę tych pp 28 tabletek...zerknięcie proszę czy bierzecie taki tak w załączonym zdjęciu? Czy ten po 28 tabletek jest jakich inny? Zgłupiałam...
ja dostalam skierowanie od lekarza do diagnostyki, wychodzi mi ok. 500 zl@Kotciara weź dopisz tam na tablicy wizytę 25.08 jeszcze
Dziewczyny a ta krew do prenatalnych to się normalnie w punkcie pobrań oddaje??ile tak mniej więcej kosztuje ???
Nie w każdym punkcie robią, ja robiłam w alab dwa lata temu. Widzę, że teraz kosztują ok. 150zł.Dziewczyny a ta krew do prenatalnych to się normalnie w punkcie pobrań oddaje??ile tak mniej więcej kosztuje ???
Ojej, a czemu tak dużo? To razem z USG? Jakie masz te badania?ja dostalam skierowanie od lekarza do diagnostyki, wychodzi mi ok. 500 zl
nie to same badania, usg to osobna sprawa mam zrobic te 3 co sa na zdjeciuOjej, a czemu tak dużo? To razem z USG? Jakie masz te badania?