reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
BTW moja lekarka to kosmitka. Nie pisałam Wam ale spóźniła się do pracy 40min, z każdą pacjentką się zagada, mi tłumaczyła pozytywną energię kosmosu i moc dobrej myśli(przy wyciąganiu wkładki mowila gdzie jej córka ostatnio robiła botox i poleca). Siwiutka, 2pary papuzich okularów na głowie, szpilki albo sneakersy Liu Jo, hybrydzie na błysk. Lubię ciekawych ludzi a ten przypadek mnie intryguje ;)
(Oprócz tego że potrzeba do niej cierpliwości bo celebruje swoją pracę to polecają ją do prowadzenia ciąży i nie czuję się jak przypadek albo jednorazowy klient tak jak było u poprzednich lekarzy)
Brzmi jak moja ukochana Pani doktor z Łodzi, za którą bardzo tęsknie 😍 Za daleko do niej mam teraz, ale lata z nią sprawiły, że mam bardzo wysoko podniesioną poprzeczkę jeśli chodzi o ginekologów 🙂

Jestem po wizycie ;) wszytsko dobrze, maluch ładnie rośnie :) ma 2.21 cm i już sobie pląsa :)
Moja kolejna wizyta to prenatalne 24.08.
Ja do tego czasu włączam sie z forum bo czuje ze potrzebuje sie nieco bardziej wyciszyć :) niemniej jak będziecie w tym czasie robić zamknięta grupę to po prenatalnych chętnie dołączę, narazie czuje ze muszę ten czas poświecić sobie na odpoczynek z dala od telefonu :) trzymam za Was wszytskie kciuki i Wasze maleństwa! ❤️

Pytanie do dziewczyn biorących duphaston...
Wysłałam męża po receptę i wrócił z niczym bo na recepcie jest Duphston 10mg 28 tabletek
Pani mu powiedzial że jest tylko po 20 tabletek i lekarz musi poprawić receptę bo nie może mu sprzedać...dzizesss
Sprawdziłam w necie i też nie widzę tych pp 28 tabletek...zerknięcie proszę czy bierzecie taki tak w załączonym zdjęciu? Czy ten po 28 tabletek jest jakich inny? Zgłupiałam...
Ja biorę taki jak na zdjęciu czyli po 20 w opakowaniu

Dziewczyny a ta krew do prenatalnych to się normalnie w punkcie pobrań oddaje??ile tak mniej więcej kosztuje 🥹 ???
Nie w każdym punkcie robią, ja robiłam w alab dwa lata temu. Widzę, że teraz kosztują ok. 150zł.

Załączniki

• Screenshot_2023-08-02-20-07-35-103_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-08-02-20-07-35-103_com.android.chrome.jpg
    345,4 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry