AnielkoweLove
Fanka BB :)
Pewnie mu dokuczał I się piesek zrazil. Dokładnie tak jak piszesz, jak będzie się uczył maluszka od początku to też będzie to inaczej wyglądałoOoo to super u Was to wyszło!
No u nas zobaczymy, generalnie nasz pies nie przepada za małymi dziećmi, chociaż może inaczej na pewno nie przepada za jednym dzieckiem (2.5 roku) naszych znajomych, ale myślę, że to była mocno złożona sytuacja i jednak inaczej będzie jak stopniowo, ze spokojem będziemy ich poznawać
O kurcze, co pies to inny. To nam się chyba wyjątkowo łagodny egzemplarz trafił, on nawet nigdy nie zawarczał na człowieka, nawet jak mu się z pyska jedzenie wyciąga (czasem kradnie ludzkie jedzenie xd) to zrobi mine sieroty ale ani grama agresji. Taki ciapciuś trochę jest . W Twojej sytuacji też bym nie pozwalała na zbyt bliski kontakt skoro potrafił skubnąć malutką. A jaka rasa pieska? Od rasy też dużo zależy.Dla odmiany mój pies nie polubił córki. Co chwilę na nią warczal, jak zaczęła czworakowac i wyciągać rękę w jego kierunku to ją skubnął nie raz i nie dwa. Ja od początku nie pozwalałam spoufalać się psu z dzieckiem za dużo widziałam różnych, nieprzyjemnych sytuacji żeby zaufać psu w 100% nawet swojemu. Teraz jest starsza, więc co innego. Zazwyczaj go omija a jak się zapomnie i go złapie to dalej klapnie jej zębami ;p jest też drugi pies taki 20kg to ją toleruje i jej ciągnięcia, szarpania chociaż ucieka jak może z daleka od niej. Tu pozwalam na więcej ale też w granicach rozsądku bo różnie może być
Witamy nudnych 9 miesięcyHej
Dołączam nieśmiało do wątku i mam nadzieję, że tym razem będzie mi dane zostać tu do marca. Kolejna wizyta 08.08. Poprzednia tydzień temu, zarodek nie był jeszcze widoczny. Trzymajcie kciuki za mnie, a ja trzymam mocno za Was
Ja mam tego samego dnia, zaraz po badaniu usg, a wynik dostanę na maila. Więc to różnie jest. Ale i tak i tak jest okejDziewczyny które robią test pappa - kiedy macie zgłosić się na pobranie krwi? Bo właśnie dzwoniłam do swojej kliniki i powiedzieli mi, że oni krew pobierają tylko 1 raz w tygodniu i skoro umówiłam się na usg prenatalne na 24.08 to mam przyjechać na pobranie krwi już 17.08 i nie wiem czy tak powinno być?