reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Dziewczyny ja mam tak nos zatkany od tygodnia, że w ogóle oddychać nie mogę przez nos. W dodatku jak próbuję wydmuchać to mam wrażenie, że na chusteczce będzie kilo glutów ale nie ma nic🤦‍♂️ uszy mi się też przez to zatykają. W nocy oddycham tylko ustami i budzę się co chwielę, żeby popić wodę bo mam sacharę😩 jak tak będzie całą ciąże to ja się wykończę😢

reklama
Dziewczyny ja mam tak nos zatkany od tygodnia, że w ogóle oddychać nie mogę przez nos. W dodatku jak próbuję wydmuchać to mam wrażenie, że na chusteczce będzie kilo glutów ale nie ma nic🤦‍♂️ uszy mi się też przez to zatykają. W nocy oddycham tylko ustami i budzę się co chwielę, żeby popić wodę bo mam sacharę😩 jak tak będzie całą ciąże to ja się wykończę😢
Mam to samo :/ w nocy mi się tak ciężko oddychało, że miałam wrażenie, że się zaraz udusze :/ a w nosie pusto 🫣 ucho od tygodnia mam zatkane :/

Ja 7.08 mam wizytę kolejna, narazie żadnych plamien głowa mnie pobolewa i ciagle ziewam a tak to jest Ok ;) rosół ugotowałam i go z apatytem zjadłam

Ja 7.08 mam wizytę kolejna, narazie żadnych plamien głowa mnie pobolewa i ciagle ziewam a tak to jest Ok ;) rosół ugotowałam i go z apatytem zjadłam
Ja też mam 7.08 wizytę 😊 w tym tygodniu miałam urlop i powiem Wam Dziewczyny że trochę się u mnie pozmieniało jeśli chodzi o samopoczucie. Czuje się słabo, senna, oblewają mnie poty.. czasem chyba mnie mdli napisałam chyba bo to takie dziwne uczucie jak coś zjem, albo mam na coś mega ochotę a jak już zaczynam jeść to znowu nadchodzi to uczucie 🤷

reklama
Ja też mam 7.08 wizytę 😊 w tym tygodniu miałam urlop i powiem Wam Dziewczyny że trochę się u mnie pozmieniało jeśli chodzi o samopoczucie. Czuje się słabo, senna, oblewają mnie poty.. czasem chyba mnie mdli napisałam chyba bo to takie dziwne uczucie jak coś zjem, albo mam na coś mega ochotę a jak już zaczynam jeść to znowu nadchodzi to uczucie 🤷
To chyba większość z nas ma podobnie niby odczuwa się to uczucie głodu i burczy w brzuchu po czym jak się zje to mdli i jest niedobrze🙈

Do góry