reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Byłam przekonana, że to twa znacznie dłużej 😅 Może kiedyś spróbuję, jak już marcowy temat się zrealizuje 🙂 Dzięki za podzielenie się 😍
Ech, sprawdziłam sobie w necie jeszcze i niestety nie kwalifikuje się 👀 Aktywna choroba tarczycy (Hashimoto) i zespół wazowagalny (omdlenia nawracające) dyskwalifikują z bycia dawcą krwi..

A mnie dziewczyny strasznie to męczy, że w tamtym tyg w środę zarodek liczył 1,38 cm a wczoraj 1,48 cm to aż dziwne że przez tydzień urósl tylko 1mm😏 Według apki powinnam być dzisiaj w 8 tyg 5 dni więc coś tu nie gra. Udało mi się załatwić dzisiaj wizytę u zupełnie innego lekarza z innym sprzętem bardzo ciężko się do niego dostać jest bardzo dobry, konkretny ale wyprosiłam go przez tel. Muszę rozwiać wszelkie wątpliwości zanim polecę w poniedziałek tym bardziej, że nie będzie mnie 2 tyg. Mam wizytę na 14.30 tak więc mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze😊
trzymam kciuki ✊️ aby to byl blad lekarza i daj znac co stwierdzi ten lekarz.

Też mam tak nadzieję....mnie nawet dupka nie dala
Mówił też, żeby jeść dużo witaminy C i magnez, że wtedy może się łatwiej wchłonąć.
A mnie dziewczyny strasznie to męczy, że w tamtym tyg w środę zarodek liczył 1,38 cm a wczoraj 1,48 cm to aż dziwne że przez tydzień urósl tylko 1mm😏 Według apki powinnam być dzisiaj w 8 tyg 5 dni więc coś tu nie gra. Udało mi się załatwić dzisiaj wizytę u zupełnie innego lekarza z innym sprzętem bardzo ciężko się do niego dostać jest bardzo dobry, konkretny ale wyprosiłam go przez tel. Muszę rozwiać wszelkie wątpliwości zanim polecę w poniedziałek tym bardziej, że nie będzie mnie 2 tyg. Mam wizytę na 14.30 tak więc mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze😊
RozumiemTwoj stres 😐 dobrze, że umówiłaś się gdzie indziej, trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było w porządku, napewno tak będzie❤️ błędy pomiaru na tak wczesnym etapie się zdarzają :)

No ale same powiedzcie ten 1 mm to trochę dziwna sytuacja i ciagle ten sam tydzien ciazy tydzien temu przy 1.38 (7 tydz 5 dni ) natomiast teraz 1,48 (7 tydz 6 dni)
Ja się nie będę wypowiadać bo czytam niektóre wpisy i bierze mnie przerażenie ;p okres 30 maja, dodatni test wyszedł mi 1 lipca a jak patrzę to jestem w 7+... Tak jak jakaś dziewczyna co tu pisała,że test robiła 16 lipca 🙈 i ona i ja mamy ten sam termin... Ja to już postanowiłam tego nie analizować bo w ogóle u mnie to te różnice czasowe są dziwne

reklama
Ja się nie będę wypowiadać bo czytam niektóre wpisy i bierze mnie przerażenie ;p okres 30 maja, dodatni test wyszedł mi 1 lipca a jak patrzę to jestem w 7+... Tak jak jakaś dziewczyna co tu pisała,że test robiła 16 lipca 🙈 i ona i ja mamy ten sam termin... Ja to już postanowiłam tego nie analizować bo w ogóle u mnie to te różnice czasowe są dziwne
No ja okres miałam 28 maja i wedlugo apki powinnam być w 8 tydz 5 dni ok rozumiem, że mogę mieć młodszą ciąże i jestem tydzień do tyłu czyli te 7 tyg 6 dni ale tydzien temu też byłam 7 + 5 wiec tego juz nie rozumiem🤷‍♀️ a jak grzecznie zapytałam lekarza o co chodzi to z podniesionem tonem do mnie, że ja jestem jakaś niepoważna ze sie czepiam jakis pomiarów, źe serce bije i to jest najważniejsze 🤷‍♀️

Do góry