reklama
Marcia 1983
Fanka BB :)
Dziewczyny melduję, ze dzis mam 8+4 i od wczoraj wieczorem zaczęły się wymioty
Oli55
Ooo a szukałam i znaleźć niemoglam żadnych dziękiElevit Pronatal jest bez jodu - też mam problemy z tarczycą i brałam przy nadczynności
Kotciara
Moderator
Po 8. tygodniu również mogą przyjść? Myślałam, że jestem już bezpiecznaDziewczyny melduję, ze dzis mam 8+4 i od wczoraj wieczorem zaczęły się wymioty
Marcia 1983
No jak widać jestem tego przykładem w pierwszej ciazy tez zaczęły się u mnie po 8 choć teraz byłam pewna, że nie przyjdąPo 8. tygodniu również mogą przyjść? Myślałam, że jestem już bezpieczna
Sylwia 7 ♹ 🕖
Ja mam dzisiaj 8 i też myślałam, że już raczej mi to nie grozi ale jak widać wszystko możliwe, chociaż mój lekarz mówił że do 12 tygodnia mogą pojawić się różne objawy
Po 8. tygodniu również mogą przyjść? Myślałam, że jestem już bezpieczna
AnielkoweLove
W zeszłym tyg miałam spadek na 13.8, dziewczyny mnie tu uspokoiły a po konsultacji z lekarzem dostałam progesteron i jest wszystko okejCoś mnie podkusiło zbadać jeszcze wczoraj proga i spadł mi strasznie, aż do 16.8 któraś z was miała tak niski poziom? Kojarzę, że chyba były takie osoby. Koniecznie muszę dziś ogarnąć lekarza, żeby wystawił mi receptę. Mam nadzieję, że się uda. Wizytę miałam mieć dopiero w czwczwartek
Oooo masz, właśnie mnie uświadomiłaś, ja też poziomki z krzaka zajadałamCześć dziewczyny, trochę Was podczytuje, ale mało się udzielam, bo mdłości Ja się wczoraj zapomniałam i jadłam owoce prosto z krzaka
AnielkoweLove
Witajcie współczuję wszystkim dziewczynom mdłości- mnie póki co jakoś magicznie to omija, raz tylko miałam epizod, że skończyło się na wymiotach ale to była gruba akcja o której wolicie nie wiedzieć
Powodzenia dla dziewczyn wizytujących dziś trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomości
Ja też jakoś radykalnie nie podchodzę do tego co jem, wiadome unikam serów pleśniowych, surowego mięsa, kiełków, alkoholu - choć nie powiem mam ochotę na zimne piwko w taki upał a tu drugie lato z rzędu bez nie jem też mocno wzdymajacych rzeczy bo po nich ciężko się czuje. Generalnie nie odrzuca mnie od jedzenia- choć trochę szkoda bo wciąż mam nadprogramowe 4kg więcej z poprzedniej ciąży i chyba prędko tego nie zrzucę najbardziej smakują mi kanapki z mozzarella, szynka i papryka albo pomidorem, jajecznica też wchodzi jak złoto, na obiad mięcho najlepiej, no i niezmiennie moje ukochane lody
Powodzenia dla dziewczyn wizytujących dziś trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomości
Ja też jakoś radykalnie nie podchodzę do tego co jem, wiadome unikam serów pleśniowych, surowego mięsa, kiełków, alkoholu - choć nie powiem mam ochotę na zimne piwko w taki upał a tu drugie lato z rzędu bez nie jem też mocno wzdymajacych rzeczy bo po nich ciężko się czuje. Generalnie nie odrzuca mnie od jedzenia- choć trochę szkoda bo wciąż mam nadprogramowe 4kg więcej z poprzedniej ciąży i chyba prędko tego nie zrzucę najbardziej smakują mi kanapki z mozzarella, szynka i papryka albo pomidorem, jajecznica też wchodzi jak złoto, na obiad mięcho najlepiej, no i niezmiennie moje ukochane lody
AScarlett
Moderator
Ja dalej kawę pije I mi super smakuje zawsze piłam ze 3-4 dziennie, teraz pije jedna rano i jak jest bardzo źle to czasami 2 wejdzie.Mi śmierdzi wszystko to co pachnie wszystkie perfumy, dezodoranty, świeczki zapachowe. Nic nie mogę wąchać bo mam wrażenie, że się zaraz uduszę. A co do kawy to też mnie od niej odrzuciło ja dobrze nie wstałam już kawę piłam, jechałam do pracy to od razu 2 a teraz nie pije w ogóle. Zrobiłam raz jak mnie głowa bolała to znowu mnie samym zapachem zabiła
Od niczego mnie nie odrzuca, objawow nke mam żadnych ale też u mnie dzisiaj 4+5. A wam kiedy się zaczęły te wszystkie objawy?
reklama
Juliaaawe
Cześć dziewczyny, po krótkiej nieobecności tutaj wracam Byłam na małym urlopie żeby oczyścić głowę i było cudownie ale oczywiście bez stresu się nie obyło Piersi całkiem przestały boleć, mdłości mniejsze, jedynie boli mnie podbrzusze a wczoraj wieczorem dostałam małego plamienia. Ale byl
Stosunek rano a popołudniu basen wiec tłumacze sobie ze to może być przyczyna, a moje zanikające objawy są z tego ze ciało przyzwyczaiło się do ciąży, tak sobie tłumacze Dzisiaj 7+4, wizyta o 11:30, stresuje się ogromnie ale liczę ze wszystko jest dobrze
Stosunek rano a popołudniu basen wiec tłumacze sobie ze to może być przyczyna, a moje zanikające objawy są z tego ze ciało przyzwyczaiło się do ciąży, tak sobie tłumacze Dzisiaj 7+4, wizyta o 11:30, stresuje się ogromnie ale liczę ze wszystko jest dobrze