reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Jstem po wizycie :) tej na NFZ. Zarodek jest, tętno też. Ale :p ja nie wiem nie może chyba być tak,że wyjdę zadowolona z wizyty... Eh byłam na USG lekko ponad tydzień temu i było niby 5+3 z pomiarów. Dziś wizyta tydzień i dwa dni od tamtej i tak jest wszystko ale według jej wyliczeń 6+1 🤷 to co ta ciąża stoi w miejscu? Wolno się rozwija? Crl 0.44. Nie mam pojęcia jaki wymiar na pecherzyk bo go chyba nie zmierzyła... We wtorek idę prywatnie,może coś więcej się dowiem . Z plusów dostałam skierowanie na te badania krwi, więc to będzie z głowy
Ja byłam u gin 6+4 a zarodek odpowiadał 6+1 miał 0.46 czyli praktycznie pomiary ok

reklama
Dziewczyny poszłam chwilę na ogród. Mówię może się jednak zdecyduje żeby trochę te chwasty ogarnąć bo tak całymi dniami leżę... a tam nowa rodzinka wcina mi śliwki 😁😁😁
20230714_152454.jpg

a ostatnio tez mialas usg na tym sprzecie? Roznica moze byc bo ostatnio mierzyl pecherzyk a dzis zarodek 🙂 najwazniejsze ze jest maluszek i serduszko a pomiarami narazie nie ma co sie przejmowac bo to sa milimetry
Właśnie w innym gabinecie było tamto USG, więc chyba na innym

Chwila nieuwagi i człowiek się odkopać nie może ;) ja rak, mój partner baran, młodzieniec na ten moment celuje w rybkę
Niezbyt się orientuje nad mocnymi i słabymi stronami znaku zodiaku

reklama
Właśnie w innym gabinecie było tamto USG, więc chyba na innym
no to tym bardziej sie nie przejmuj 🙂 nie ma co porownywac, zreszta podam ci przyklad moja sis w 35 tc waga dziecka wyszla 2800g za 2 tyg znowu waga dziecka 2800g ten sam lekarz ten sam sprzet i sam lekarz przyznal ze gdzies musial sie walnac wczesniej 🙂

Do góry