reklama
AnnMar88
Moderator
Trzymam kciuki dziewczyny mocno. Ja na razie nic nie robie z badań. Tylko dwie bety do tej pory i daje spokój. Wizyta 14.07 to może ze dwa dni wcześniej jeszcze raz strzele, żeby lekarce pokazać.
Tak na marginesie, jak @QueenK sie nie odezwie niebawem to dobrze by kogoś jednak wyznaczyć do prowadzenia "rejestru". Przybywa Nas i myślę że fajnie by to mieć podsumowane.
Tak na marginesie, jak @QueenK sie nie odezwie niebawem to dobrze by kogoś jednak wyznaczyć do prowadzenia "rejestru". Przybywa Nas i myślę że fajnie by to mieć podsumowane.
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Zrobione , Avatar ustawiony
Sylwia 7 ♹ 🕖
Dziewczyny powiedźcie jaki kwas foliowy suplementujecie?
AnnMar88
Moderator
Ja biore Puerie Uno. W pierwszej ciąży brałam Pregna Plus.Dziewczyny powiedźcie jaki kwas foliowy suplementujecie?
Kotciara
Moderator
Ja również biorę Puerie Uno już od kilku miesięcy, jest bardzo polecanaDziewczyny powiedźcie jaki kwas foliowy suplementujecie?
Sylwia 7 ♹ 🕖
Ja właśnie też biorę PregnaStart myślę, że jest ok bo też ma dobre opinie
Kotciara
Moderator
Ja przyznam, że aż tak bardzo nie orientuje się w tych suplementach ciążowych, ale wiem że kiedyś fajne podsumowanie zrobił Pan TabletkaJa właśnie też biorę PregnaStart myślę, że jest ok bo też ma dobre opinie
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Ja jestem w kontakcie z moim lekarzem to na razie powiedział, że kwas foliowy wystarczy nie wiem czy po pierwszej wizycie coś więcej przepisze...orientuje się się może ?Ja przyznam, że aż tak bardzo nie orientuje się w tych suplementach ciążowych, ale wiem że kiedyś fajne podsumowanie zrobił Pan Tabletka