Kotciara
Moderator
Trzymam, trzymamDzień dobry wszystkim, Kotciara gratuluję pięknych kresek
Ja pozdrawiam z poczekalni w punkcie pobrań, trzymajcie kciuki za przyrost bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam, trzymamDzień dobry wszystkim, Kotciara gratuluję pięknych kresek
Dzień dobry wszystkim, Kotciara gratuluję pięknych kresek
Ja tak mam, najpierw dłużyło mi się do testowania, później czekając na betę, teraz dłuży mi się do wizytyDziękuje kochane jesteście czy tylko ja tak mam, że jestem niesamowicie niecierpliwa i nienawidzę tego oczekiwania na wynik? Ciśnienie 500/300
A do tego boli mnie podbrzusze, w zasadzie jak na miesiączkę- nie pamietam już czy miałam tak w ciąży z synem, ale oczywiście już lampka w głowie się zapala
Cześć Sylwia gratulujemy i trzymamy kciuki również za CiebieDruga w 13 DC - 124,90
Dzisiaj zrobiłam po raz trzeci i do tego jeszcze progesteron.... W aplikacji pokazuje termin na 6.03. jestem w kontakcie ze swoim lekarzem o pierwszą wizytę mam na 5.07... stres.
Trzymam kciuki za każdą z nas
To przybijam piątkę a z tym podbrzuszem to niby się wie, ale wyobraźnia pracujeJa tak mam, najpierw dłużyło mi się do testowania, później czekając na betę, teraz dłuży mi się do wizyty
Nie martw się, bóle podbrzusza są w 100% czymś normalnym
Ja też właśnie odczuwam bóle podbrzusza i do tego jeszcze dzisiaj czuje plecy ...Cześć Sylwia gratulujemy i trzymamy kciuki również za Ciebie
To przybijam piątkę a z tym podbrzuszem to niby się wie, ale wyobraźnia pracuje
Współczuje, ja dzisiaj mam totalny brak energii. Czuje się jakby mnie tir potrącił dosłownieJa też właśnie odczuwam bóle podbrzusza i do tego jeszcze dzisiaj czuje plecy ...
Wczoraj tłumaczyła mi lekarka że widać dopiero do bhcg jest powyżej 1000Dziewczyny. W czwartek mam wizytę u gina, będzie to według miesiączki 5tydz 1 d
Cykle nieregularne ale max do 34 czyli dzisiaj jest ten ostatni dzień kiedy mogłam dostać miesiączkę. Myślicie ze może być widac jakiś pęcherzyk ciazowy czy to za wcześnie? . Kolejna wizytę ale już prywatnie u innego lekarza mam na 12stego lipca. Chciałam tą z teraz odwołać ale wolę sprawdzić co i jak ale zastanawiam się czy coś mogło by być widac