reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Dziękuje ❤️ kochane jesteście ❤️ czy tylko ja tak mam, że jestem niesamowicie niecierpliwa i nienawidzę tego oczekiwania na wynik? Ciśnienie 500/300🙈

A do tego boli mnie podbrzusze, w zasadzie jak na miesiączkę- nie pamietam już czy miałam tak w ciąży z synem, ale oczywiście już lampka w głowie się zapala 🥵

Dziękuje ❤️ kochane jesteście ❤️ czy tylko ja tak mam, że jestem niesamowicie niecierpliwa i nienawidzę tego oczekiwania na wynik? Ciśnienie 500/300🙈

A do tego boli mnie podbrzusze, w zasadzie jak na miesiączkę- nie pamietam już czy miałam tak w ciąży z synem, ale oczywiście już lampka w głowie się zapala 🥵
Ja tak mam, najpierw dłużyło mi się do testowania, później czekając na betę, teraz dłuży mi się do wizyty 😅
Nie martw się, bóle podbrzusza są w 100% czymś normalnym ☺️

Druga w 13 DC - 124,90
Dzisiaj zrobiłam po raz trzeci i do tego jeszcze progesteron.... W aplikacji pokazuje termin na 6.03. jestem w kontakcie ze swoim lekarzem o pierwszą wizytę mam na 5.07... stres.
❤️Trzymam kciuki za każdą z nas

Druga w 13 DC - 124,90
Dzisiaj zrobiłam po raz trzeci i do tego jeszcze progesteron.... W aplikacji pokazuje termin na 6.03. jestem w kontakcie ze swoim lekarzem o pierwszą wizytę mam na 5.07... stres.
❤️Trzymam kciuki za każdą z nas
Cześć Sylwia ❤️ gratulujemy i trzymamy kciuki również za Ciebie🌸
Ja tak mam, najpierw dłużyło mi się do testowania, później czekając na betę, teraz dłuży mi się do wizyty 😅
Nie martw się, bóle podbrzusza są w 100% czymś normalnym ☺️
To przybijam piątkę😜 a z tym podbrzuszem to niby się wie, ale wyobraźnia pracuje 🙈

reklama
Dziewczyny. W czwartek mam wizytę u gina, będzie to według miesiączki 5tydz 1 d
Cykle nieregularne ale max do 34 czyli dzisiaj jest ten ostatni dzień kiedy mogłam dostać miesiączkę. Myślicie ze może być widac jakiś pęcherzyk ciazowy czy to za wcześnie? . Kolejna wizytę ale już prywatnie u innego lekarza mam na 12stego lipca. Chciałam tą z teraz odwołać ale wolę sprawdzić co i jak ale zastanawiam się czy coś mogło by być widac
Wczoraj tłumaczyła mi lekarka że widać dopiero do bhcg jest powyżej 1000

Do góry