reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Pierwsza (ok. 11dpo)- 27,72. Wczoraj w dniu planowanej miesiączki (ok. 14 dpo)- 155 i strasznie się jej czepiam, że za mało
Gdzieś kiedyś wyczytałam, że pomimo, że każda kobieta ma indywidualne przyrosty bety i itp. to fajnie aby w dniu spodziewanej miesiączki (jeśli nic się nie przesunęło) beta była 3-cyfrowa. Tak więc spokojnie ❤️

reklama
@Kotciara ja kolejna wizyta 22 lipca, proszę wypisz mnie na listę ❤️
Dziewczyny wiem, że może świruje ale wczoraj była u mnie koleżanka z synkiem i podniosłam go zapomniałam się.. jest lekki nie wiem dokładnie ile ale już wariuje że to zrobiłam....☹️🫤
Wpisane!
Spokojnie, to nic takiego. ❤️ jeśli nie masz żadnych bóli ani plamien, to nie ma powodu do niepokoju 🩵

Dziewczyny wiem, że może świruje ale wczoraj była u mnie koleżanka z synkiem i podniosłam go zapomniałam się.. jest lekki nie wiem dokładnie ile ale już wariuje że to zrobiłam....☹️🫤
Wydaje mi się, że jak nie masz mocnych bóli podbrzusza, plamień, to raczej nic się nie stanie w takim przypadku. Ja normalnie noszę swojego rocznego synka, waży trochę ponad 11kg. To jest trochę 'inny' ciężar niż dźwiganie np. dwóch pięciolitrówek wody, bo dziecko nie jest całkiem bezwładne i trzyma swoją pozycję siłą własnych mięśni.

To Ci nie zaszkodziło spokojnie 😊 ale wiem że teraz wszystkiego będziemy się obawiać... Ja słuchaj mam na ten moment 2 prace...Bo jeszcze nie chce nikomu nic mówić :( W jednej muszę sporo ' spacerować ', schylać się i czasami właśnie dźwigać... czekam do kolejnej wizyty i uciekam z tej pracy 🫡

To Ci nie zaszkodziło spokojnie 😊 ale wiem że teraz wszystkiego będziemy się obawiać... Ja słuchaj mam na ten moment 2 prace...Bo jeszcze nie chce nikomu nic mówić :( W jednej muszę sporo ' spacerować ', schylać się i czasami właśnie dźwigać... czekam do kolejnej wizyty i uciekam z tej pracy 🫡
Totalnie Was rozumiem, ja wczoraj przypadkowo znalazłam się na zakresie budowy, gdzie były prowadzone prace klejące i taki zapach chemii że hej. Mam ogromny wyrzut sumienia ze mogło zaszkodzić, więc idę zdecydowanie po zwolnienie. Nie ma sensu się później zadręczać

U mnie 2991,0 w dniu spodziewanej miesiączki wg apki. Dzień później pęcherzyk 0,75 cm - pusty
Usg mam w poniedziałek 17.07

Do tego jestem przeziębiona, zalepiona i zarazilam się od synka ze żłoba, do bani

reklama
Do góry