reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

I to jest nieprawidłowy wymiar? A który dziś tydzień?
Ja tydzień temu, to było 5+2 miałam pęcherzyk 9mm ale jeszcze bez zarodka
No tak powiedział lekarz. Dzisiaj mam 5+6
No to wczoraj na 5+5 by się zgadzało ten wymiar. Nie wiem o co mu chodziło. Mówił że pecherzyk odpowiada 4+2 a zarodek z sercem 5+5 .

reklama
No tak powiedział lekarz. Dzisiaj mam 5+6
No to wczoraj na 5+5 by się zgadzało ten wymiar. Nie wiem o co mu chodziło. Mówił że pecherzyk odpowiada 4+2 a zarodek z sercem 5+5 .
Nie wiem co ci powiedzieć, ale mój 9 mm pęcherzyk z YS moja gin określiła jako "bardzo dobrze rokujący", więc chyba na razie bym się tym nie przejmowała 😌

Witam was kochane🥰 ja dziś w nocy pierwszy raz myślałam, że oszaleje z bólu cycków. Nie dało rady spać bez stanika tak sutki mnie bolały i nagle stały się takie wielke 🤦‍♂️ mój mąż do mnie wczoraj przed snem jak ubrałam piżamkę mówi „kurna ale cycki ci bardzo urosły jestem w szoku jak to wszystko się rozwija w kobiecie”. Przypomnę tylko, że jest to mój drugi mąż, z którym nie mam dzieci i On swoich też nie ma, więc miał prawo chłopina być zdziwiony 🤣

reklama
Czy macie już poranne wymioty? U mnie dziś prawdziwe rewolucje od nocy , jedzenie ciagle wydaje mi się zepsute 😩🤢🤢🤢
ja miałam we wtorek - ale nie wiem na ile to było podbite przez stres przed wizytą. Aczkolwiek ja myślę, że mnie ratuje opaska - Sea band - bardzo polecam, to na prawde pomaga.
A tak to jestem na raczej lekkostrawnej diecie - jem małe porcje ale często. Inaczej jest mi strasznie dobrze.

Do góry