AnnMar88
Moderator
W Medi drogo. Jak masz możliwość idź do diagnostyki.W medicover 65zł bhcg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Medi drogo. Jak masz możliwość idź do diagnostyki.W medicover 65zł bhcg
U nas bylo bardzo podobnie. Test zrobiłam nie dlatego ze cokolwiek podejrzewałam, tylko zamówiłam karton testow i coś mnie natchnęło, żeby się przetestować. Wyszedł pozytywny, stwierdziłam że zepsuty więc zrobiłam kolejny, też pozytywny. Poszłam do męża i mówię, ze kupiłam karton zepsutych testow, chyba w tym upale leżały gdzieś na słońcu i poprosiłam żeby poszedł mi kupić jakikolwiek inny test… No i okazało się, ze wszystkie są „zepsute”Cóż, mój nie dowiedział się w żaden fajny sposób, od razu wysłałam mu SMS z cieniem na teście z podpisem "Chyba jednak się udało" i zaraz drugie zdjęcie z mocniejszą kreską i podpisem "Chyba bardzo"
Sporo, sama się zdziwiłam, poproszę moją gin o skierowanie na pojutrze, aby zbadać przyrost (jeśli dzisiejsza Beta będzie wskazywała ciąże, przyznaje że BARDZO się stresuję)W Medi drogo. Jak masz możliwość idź do diagnostyki.
Będzie dobrze, przecież aż tyle testów nie mogło się pomylićSporo, sama się zdziwiłam, poproszę moją gin o skierowanie na pojutrze, aby zbadać przyrost (jeśli dzisiejsza Beta będzie wskazywała ciąże, przyznaje że BARDZO się stresuję)
sporo, wgl mam dziwne uczucie w podbrzuszu i nie mogę jeść boCzy wy również tak dużo teraz sikacie?
Mam wrażenie, że wysikuje więcej niż przyjmuje płynów
Tak, mnie też tak czasem ściśnie w podbrzuszu. Chociaż denerwuje mnie, że nawet piersi mnie nie bolą, byłoby to jakieś uspokojeniesporo, wgl mam dziwne uczucie w podbrzuszu i nie mogę jeść bo
niby się wie ale głowa swojeTak, mnie też tak czasem ściśnie w podbrzuszu. Chociaż denerwuje mnie, że nawet piersi mnie nie bolą, byłoby to jakieś uspokojenie
Jutro mam w ogóle przewidywany termin @ i dziś zauważyłam trochę brązowego śluzu, więc od razu włączył mi się tryb panika CHOCIAŻ WIEM, że w terminie @ to normalne
Pięknie Teraz tylko czekać na jeszcze piękniejszy przyrostDziewczyny, BHCG 85,80U/l