Ann_
Fanka BB :)
no wlasnie słyszałam, ze dzis urodzona (ale dziewczynka) dostanie pesel z samymi dwojkami. Mi sie bardzo spodobala ta data i nawet wczoran mowilam mężowi ze taka wypada ładna.Gratulacje dużo zdrówka dla was
Mi na ktg zapisało kilka skurczów po 100, jest szansa że może samo się dziś rozkręci może młody planuje urodzić się dzisiaj 22.02.2022 o godz. 22:22
no ja mimo odstawienia tego gazu to kilka skurczy jeszcze czulam ulge bo wdychalam go calkiem dlugo. Ale zupelnie stracilam poczucie czasu i bylam jak na haju. Dobrze, ze nie wzielam Epiduralu bo moze byloby ppdobnie, a potem tylko by plecy mnie bolaly od igieł. Parcie to byla jazda bez trzymanki. Ale właściwe to bardziej siedzialam na tym łóżku niz lezalam tyle ze na pupie/ledzwiach. Pierwszy raz widzialam głowę jak wyszla i patrzyłam na malego jak wyszedl caly. No ciesze sie jednak, ze dalam rade znowu bo kolejne nowe wspomnienia mam w glowieWłaśnie podobno tak jest, że często chcemy pozycje grawitacyjne, wertykalne a potem albo nie mamy siły albo nie idzie i się kładziemy. Znieczulenie kurcze niestety czasami tak robi, że spowalnia tą akcję, ja przy pierwszym nie miałam możliwości skorzystania z niczego, tylko jakieś czopki na szyjkę i dożylnie coś i teraz to sama nie wiem czy krzyczeć ZZO czy próbować znowu na żywca.