reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Juz urodziłam. O 6:00
Odpoczywamy. Wody mi odeszly po stosunku z mezem 🙈🙈 doslownie 5 min pozniej 😁 troche przez to odejscie sie przyblokowal ręka ktora miał w buzi i dlatego tak dlugo mu szlo. Ale polozna aniol i dalismy rade. Wazy 3750g i 55cm glowa rekordowe 37cm najwieksza z 4 naszej.

Odpoczywamy. Wody mi odeszly po stosunku z mezem 🙈🙈 doslownie 5 min pozniej 😁 troche przez to odejscie sie przyblokowal ręka ktora miał w buzi i dlatego tak dlugo mu szlo. Ale polozna aniol i dalismy rade. Wazy 3750g i 55cm glowa rekordowe 37cm najwieksza z 4 naszej.
Ale Ci zazdroszczę!! SUPER. Jak się czujesz? Miałaś naciecie/pęknięcie?

Super gratulacje dla was:*** dużo zdrowia:****

Mały się wkurzył na tatę :D nie ma stukania mnie po głowie :D super, ładna waga, duży facet, główka faktycznie duża bo ja miałam córkę 4220 a miała główkę 34 cm 🙀 ile przed terminem? Będziecie mieli fajny PESEL bo dzisiaj ta data 22.02.2022 :D

Super gratulacje dla was:*** dużo zdrowia:****
teraz czekamy na was wszustkie dziewczyny ❤️

Powiem wam, że liczylam na lzejszy porod majac na uwadze ten trzeci, a tu prpsze nie bylo tak łatwo. Dostalam na godzinke gaz rozweselajacy i z bolesnych skurczy wprawdzie pomagalo bo nie czulam bolu. Za to z przerw co 2min zrobilo sie 7-10 minut. Wiec sie troche przedłużyło.
Tez pozycja kolankowa mi zupelnie nie szła, duzo więcej sily mialam na plecach 🤔

Gratulacje ❤️❤️❤️ dużo zdrówka dla was 😘

Mi na ktg zapisało kilka skurczów po 100, jest szansa że może samo się dziś rozkręci 🤔🤔 może młody planuje urodzić się dzisiaj 22.02.2022 o godz. 22:22 😅

reklama
teraz czekamy na was wszustkie dziewczyny ❤️

Powiem wam, że liczylam na lzejszy porod majac na uwadze ten trzeci, a tu prpsze nie bylo tak łatwo. Dostalam na godzinke gaz rozweselajacy i z bolesnych skurczy wprawdzie pomagalo bo nie czulam bolu. Za to z przerw co 2min zrobilo sie 7-10 minut. Wiec sie troche przedłużyło.
Tez pozycja kolankowa mi zupelnie nie szła, duzo więcej sily mialam na plecach 🤔
Właśnie podobno tak jest, że często chcemy pozycje grawitacyjne, wertykalne a potem albo nie mamy siły albo nie idzie i się kładziemy. Znieczulenie kurcze niestety czasami tak robi, że spowalnia tą akcję, ja przy pierwszym nie miałam możliwości skorzystania z niczego, tylko jakieś czopki na szyjkę i dożylnie coś i teraz to sama nie wiem czy krzyczeć ZZO czy próbować znowu na żywca.

Do góry