reklama
godzbal
Fanka BB :)
O nic nie mow! Bo wszedł i nie wyszedł. Za to kawa dwa łyki i więcej nie dam radyJa do wczoraj codziennie jadlam na sniadanie serek wiejski z miodem, malinami i borowkami... pyszny byl, a wczoraj zaczelo mnie od niego odrzucac
Ja dostawałam normalnie po kilka z każdego usgCiekawi mnie to dlaczego na NFZ pacjentka nie dostaje zdjęć.
Cukierkowa20pare
Najważniejsze że serduszko bije kiedy następna wizyta?Ja po wizycie
Serduszko bije
Ale wg pomiarow malutek urosl zaledwie 4 mm w 8 dni
Biore poprawke ze to luxmed i jakosc watpliwa to mimo wszystko ziarnko strachu zasiane
Smerfetka94
Właśnie czytam o tym jego koledze do którego mnie wysłał.
Podobno super lekarz i mają najnowsze usg
Ale się cieszę. Musi być coś już widać
Podobno super lekarz i mają najnowsze usg
Ale się cieszę. Musi być coś już widać
Dzień dobry mi tez tak burczy w brzuchu. Wmusiłam w siebie bułka z dżemem a od 5 rano mdłości jak ta lala. Jeszcze wczoraj przed spaniem też tak się nasiliły że dobranoc toalecie powiedziałam.Dzień dobry dziewczyny Witam się przy porannej kawce i śniadanku. Ostatnio podchodzą mi tylko kanapki z pomidorem cebula i ogórkiem i jem aż do znudzenia
Wczoraj zjadłam kolacje o 19:00 a o 22:00 tak mi burczalo w brzuchu jak bym conajmniej cały dzień nie jadła masakra nigdy tak nie mialam
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Ostatnia edycja:
sylwia210295
Dziewczyny, bo pisałyście że nie można słuchać serduszka, więc po tym jak ta lekarka zaczęła wczoraj słuchać zaczęłam szukać informacji w internecie dlaczego nie można. Znalazłam tylko na jednej stronie, że do 11 tygodnia nie powinno się ze względów bezpieczeństwa. Na innych stronach jest napisane że normalnie od 7 tygodnia się słyszy. Możecie mi podesłać jakieś źródła, gdzie jest napisane dlaczego nie można?
przestań się tym zadręczać, zdania są podzielone i niektórzy lekarze wolą nie ryzykować. Na pewno od kilku sekund nic się nie stało. Przecież godzinę tego serca nie słuchałaś.Dziewczyny, bo pisałyście że nie można słuchać serduszka, więc po tym jak ta lekarka zaczęła wczoraj słuchać zaczęłam szukać informacji w internecie dlaczego nie można. Znalazłam tylko na jednej stronie, że do 11 tygodnia nie powinno się ze względów bezpieczeństwa. Na innych stronach jest napisane że normalnie od 7 tygodnia się słyszy. Możecie mi podesłać jakieś źródła, gdzie jest napisane dlaczego nie można?
z tego co pamiętam w ciąży z synem, też miałam włączone serduszko, chyba około 8 tygodnia. Synek jest zdrowy i nic mu nie jest
stillgrey213
Czytalam, ze doppler moze podgrzac zarodek o 1.5 stopnia C.Dziewczyny, bo pisałyście że nie można słuchać serduszka, więc po tym jak ta lekarka zaczęła wczoraj słuchać zaczęłam szukać informacji w internecie dlaczego nie można. Znalazłam tylko na jednej stronie, że do 11 tygodnia nie powinno się ze względów bezpieczeństwa. Na innych stronach jest napisane że normalnie od 7 tygodnia się słyszy. Możecie mi podesłać jakieś źródła, gdzie jest napisane dlaczego nie można?
reklama
Smerfetka94
Omg. Wizyta jutro o 23.30