reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Hej dziewczyny. Zycze Wam szczesliwych wizyt dzisiaj :) zobaczcie pieknie kropeczki lub i bijace serduszka. Ja ostatnio malo sie udzielam, bo jestem mega zmeczona. Zmieniam tylko miejsce z salonu z kanapy do lozka w sypialni 😛 Milego dnia!

reklama
Jestem po wizycie :) wszystko ok, jest już pęcherzyk żółtkowy, na zarodek trochę za wcześnie ale spodziewałam się tego. Aczkolwiek lekarz mi pokazał gdzie wg niego zarodek się lada moment pojawi. Wg usg to 5+6 tc więc o 1 dzień pomyliłam się z owulacją. Kolejna wizyta po moim powrocie z urlopu -12.08 ale nie u mojego gin tylko jego kolegi. O ile oczywiście wytrzymam tyle i nie podjadę na usg w czasie urlopu😂

Załączniki

• 20210722_103145.jpg
    20210722_103145.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 68
Jestem po wizycie :) wszystko ok, jest już pęcherzyk żółtkowy, na zarodek trochę za wcześnie ale spodziewałam się tego. Aczkolwiek lekarz mi pokazał gdzie wg niego zarodek się lada moment pojawi. Wg usg to 5+6 tc więc o 1 dzień pomyliłam się z owulacją. Kolejna wizyta po moim powrocie z urlopu -12.08 ale nie u mojego gin tylko jego kolegi. O ile oczywiście wytrzymam tyle i nie podjadę na usg w czasie urlopu😂
Super wiadomość 😍 to u mnie pewnie będzie podobnie 😀

Hej ja po wizycie. Jest tak : pęcherzyk jest na razie jeszcze malutki a ciąża wygląda na kilka dni mlodsza no i to tyle 🤷‍♀️ a następna wizyta dopiero 20.08 bo mają urlop! Ja oszaleje do tego czasu!
A no i jeszcze mały torbiel na prawym jajniku ale mówiła że się wchłonie

Załączniki

• f510e430-1fa8-4838-91b2-75ade73c072b.jpg
    f510e430-1fa8-4838-91b2-75ade73c072b.jpg
    93,3 KB · Wyświetleń: 69
Super wiadomość 😀

Hej ja po wizycie. Jest tak : pęcherzyk jest na razie jeszcze malutki a ciąża wygląda na kilka dni mlodsza no i to tyle 🤷‍♀️ a następna wizyta dopiero 20.08 bo mają urlop! Ja oszaleje do tego czasu!
A no i jeszcze mały torbiel na prawym jajniku ale mówiła że się wchłonie
Ja też mam wizyty co miesiąc, damy radę ;)

Świetna woadomość😍😍

reklama
Do góry