stillgrey213
Fanka BB :)
Ja już po wizycie
I jak? Opowiadaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po wizycie
Ja już po wizycie
O! No to czekamy! )Ciąża została potwierdzona jest tam gdzie być powinna ale za 10 dni kazał przyjsc bo jeszcze bicia serduszka niema
DziękujęNo i pierwsza wspaniala wiadomość dnia dzisiejszego gratuluje
Widzę, że serek wiejski rządzi ja dzisiaj też serek z malinami i żurawiną a na kolację od paru dni też mam swój ulubiony zestaw - kanapka z serem żółtym i ogórkiem kiszonym i co najlepsze czekam na tą kolację od jakiejś 15 czy 16, tak za mną chodzi ta kanapkaJa dzisiaj nawet pospałam, bo do 8 mały siw wczoraj posłuchał, że przed 6, to mama ledwo żywa jest hehe.
ja właśnie piję kawę i próbuję zjeść serek wiejski z truskawkami. Mały zajada kanapkę i aż mi stoi w gardle jak widzę jak zajada
trzymam kciuki za wizyty! Liczymy na dobre wieści
Ciekawi mnie to dlaczego na NFZ pacjentka nie dostaje zdjęć.Ale zdjęcia usg nie dostałam może gdybym poszła prywatnie to bym miała