Marzenaaa12
Fanka BB :)
Miłego Dnia
Powodzenia na wizytach
Mnie od rana mdłości męczą trudno śniadanie zjeść
Powodzenia na wizytach
Mnie od rana mdłości męczą trudno śniadanie zjeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie masz racje mi pokazala w milach, ale 59minMi nawigacja z Rawy do Warszawy pokazuje 78 do Rawy Mam 50km a do Warszawy właśnie 60
Daj znać jak tam po wizycieI jestem zagubiona nie mają mojej karty a chodziłam do nich
Mnie jak się obudzę nigdy nie bolą, dopiero jak chwilę pochodzęKurcze, wczoraj bylam taka pewna, ze wszystko bedzie ok, a dzis sie obudzilam i piersi mnie nie bola :/ Dobrze, ze chociaz mdlosci mam bo juz w ogole bym zeswirowala. W poprzedniej ciazy wlasnie teraz zaczelam plamic i ustapily mi objawy, mam nadzieje, ze nie bedzie powtorki Za 2h sie wszystkiego dowiem, ale teraz to mam stracha.
I jak?Ja już po wizycie