Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grupa prywatna zapewnia więcej prywatności. Nikt obcy nie będzie widział naszych wiadomości a i wtedy można więcej o sobie powiedzieć. Do tego bez obaw możemy się wtedy wszystkim ze sobą dzielićDziękuje;D a o co chodzi z tą grupą prywatną? Czemu nie możemy tutaj zostać?
A ktory masz tydz?No już właśnie całkiem niedługo a stres taki ze ho ho
No ja 16 lipca robiłam bete i wynik 595 a ostatnia miesiaczka 13 czerwiecA ktory masz tydz?
Bo robiłyśmy betę tego samego dnia i podobne były
To 3 dni różnicy mamy. Ja 16.07 betke miałam ponad 400..No ja 16 lipca robiłam bete i wynik 595 a ostatnia miesiaczka 13 czerwiec
No widzisz to nie tak dużoTo 3 dni różnicy mamy. Ja 16.07 betke miałam ponad 400..
SmacznegoDzień dobry dziewczyny Witam się przy porannej kawce i śniadanku. Ostatnio podchodzą mi tylko kanapki z pomidorem cebula i ogórkiem i jem aż do znudzenia
Wczoraj zjadłam kolacje o 19:00 a o 22:00 tak mi burczalo w brzuchu jak bym conajmniej cały dzień nie jadła masakra nigdy tak nie mialam
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty