J
julianap
Gość
Uff, bo już myślałam, że jestem tylko jedna. Mąż mnie straszy, że będę rodzić w domu
Ja tak sobie myślę, że to będzie córka bo mam pryszcze na czole, syn dodawał mi urody
Ile macie lat?
Ja 43
Za kilka tyg 30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uff, bo już myślałam, że jestem tylko jedna. Mąż mnie straszy, że będę rodzić w domu
Ja tak sobie myślę, że to będzie córka bo mam pryszcze na czole, syn dodawał mi urody
Ile macie lat?
Ja 43
Za kilka tyg 30
Nie ma izolatek tyleTaka kobieta bez szczepień powinna być w sali dla VIPów razem ze swoim dzieckiem.
Gdyby tak było to też po porodzie nie dostawały y kobiety z rh - zastrzyku. A dostają bo krew dziecka się z ich mieszaKrew matki i dziecka się nie mieszają
Przy prawidłowej ciąży nie. Uwierz, jestem biologiem Przy porodzie może się mieszać.Nie ma izolatek tyle
Gdyby tak było to też po porodzie nie dostawały y kobiety z rh - zastrzyku. A dostają bo krew dziecka się z ich miesza
Ja poczekam do 10-11 tyg. Też bym już chciała, ale pierwszy trymestr może być różny. Może wytrzymamA kiedy macie zamiar poinformować rodzinę i w jaki sposób? Ja juz bym wszystkim najchętniej wykrzyczała ale rozum każe czekać do pierwszych badań heheh
No ale skoro może się mieszać przy porodzie, to dziecko i tak może dostać nasze zarazki, więc to bez sensuPrzy prawidłowej ciąży nie. Uwierz, jestem biologiem Przy porodzie może się mieszać.
Ja po badaniach prenatalnych będęA kiedy macie zamiar poinformować rodzinę i w jaki sposób? Ja juz bym wszystkim najchętniej wykrzyczała ale rozum każe czekać do pierwszych badań heheh
To prawdaNo ale skoro może się mieszać przy porodzie, to dziecko i tak może dostać nasze zarazki, więc to bez sensu
Ja 40, taka senior mama
Rodzinę i w pracy planuję tak po 12 tyg., chyba, że jakoś samo wyjdzie wcześniej.A kiedy macie zamiar poinformować rodzinę i w jaki sposób? Ja juz bym wszystkim najchętniej wykrzyczała ale rozum każe czekać do pierwszych badań heheh