No właśnie wiem. Tylko chyba tam gdzie będę mieć cc to jest patologia ciąży i neotalogia noworodka tak to się pisze? to nikt u mnie nie będzie mógł być ☹ zwłaszcza teraz przy tym covidzie mąż nigdzie nie może wejść bez testu albo szczepienia. Więc w przyszłym tyg idzie się zaszczepić bo by chcial na usg zobaczyć małą hehe bo tak to tylko te zdjęcia@Magda933 bardzo prawdopodobne, że jeśli byś wstała sama i zbyt wcześnie po cc to mogłabyś się zwyczajnie przewrócić. Lepiej nie ryzykować i powinna być z tobą osoba która ci pomoże wstac/usiąść czy iść. Ja leżałam 6h po cc potem chwilę siedziałam. Wkrótce też wyszłam na korytarz pokazać mężowi syna bo nie mógł być przy porodzie.
Ja biorę prysznic rączkę ciepły niż gorący zawsze.
Ja tez właśnie prysznic i też staram się ciepłą, przed ciążą to gorącą się kąpałam teraz trzeba chwile wytrwać hehe no i przez to pod prysznicem jesten Góra 12-15 min a wcześniej to pół godziny się relaksowałam w gorącej hehe tęsknię za tym ale pewnie nie prędko na ten tryb wrócę bo przy malutkiej to pewnie byle się ochlapac i wyjść hehe bo jak zacznie płakać tą mąż zacznie mi panikować i też bedzie ryczeć hehe