Kurcze nie strasz czyli muszę się zaopatrzyć w herbatki, cytryny, czosnek i na wszelki wypadek paracetamolJa po 2 dawce przez 2 dni chodzilam jak kopnięta . Nie do konca ogarnialam zycie [emoji41] w nocy lekka goraczka ale rano juz bylo ok
Ja wlasnie zaraz po 2 dawce zaszlam w ciaze
reklama
Kasia_Der
Fanka BB :)
Oj tak. Szczepiłam się dość dawno temu Astrą i po obu szczepionkach paracetamol ratował mi życie. Nic poważnego się nie działo, typowe objawy - gorączka i dreszcze, ale to jednak nieprzyjemneKurcze nie strasz czyli muszę się zaopatrzyć w herbatki, cytryny, czosnek i na wszelki wypadek paracetamol
Ja w marcu przeszłam Covid więc powikłania po szczepieniu na pewno nie mogę być od tego gorszeOj tak. Szczepiłam się dość dawno temu Astrą i po obu szczepionkach paracetamol ratował mi życie. Nic poważnego się nie działo, typowe objawy - gorączka i dreszcze, ale to jednak nieprzyjemne
U mnie akurat Pfizer
Po szczepieniu takie typowe sa.Ja w marcu przeszłam Covid więc powikłania po szczepieniu na pewno nie mogę być od tego gorsze [emoji3526]
U mnie akurat Pfizer [emoji846]
Przeciez nawet niemowleta po szczepieniach maja podobne objawy
Ogólne osłabienie i goraczka
Nie spotkalam nikogo komu by jakos mocno mocno dokuczaly objswy poszczepienne
Ani Moje dzieci ani maz ani rodzice po drugiej dawce zupełnie nic nie odczuly. Nic. tylko mnie troche odcielo ale na 1 dobe pozniej bylo normalnie
Nie wiem po co mierzyc jak się dobrze czuje [emoji41]Hej dziewczyny jaka macie temperaturę ciała?
37stopniC jest ok?
37 to nie jest zła temperatura, ale jeśli spodziewasz się anginy to nie ma.na co czekać: przegotowana woda + sól i płukanie gardła do tego kilka ząbków czosnku, herbata z cytryną i pod kocykNo ja właśnie zmierzyłam, bo mam od południa drapanie w gardle, i na końcu języka takie chrostki białe.
mnie anginy lubia, boje się, ze to może być to...
Qruszon
Fanka BB :)
Właśnie szałwia płukanie prenal_en, uniben, herbatka z cytryna malinami37 to nie jest zła temperatura, ale jeśli spodziewasz się anginy to nie ma.na co czekać: przegotowana woda + sól i płukanie gardła do tego kilka ząbków czosnku, herbata z cytryną i pod kocyk
Trzymajcie kciuki żeby się nie rozwinęło
reklama
U nas pogoda dzisiaj z dnia na dzień się zmieniła na typowo jesienną, 8 stopni i pada a jutro mamy chrzciny u męża siostry to nawet nie ma się ochoty iść ale mus...jeszcze na samą myśl o wejściu na salę gdzie mieszają się zapachy sałatek majonezu i śledzia robi się niedobrze