A jak ci z USG termin wychodzi? Mi na 8Też mam termin na 11 marca
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak ci z USG termin wychodzi? Mi na 8Też mam termin na 11 marca
Na 10A jak ci z USG termin wychodzi? Mi na 8
ja mam 11 letniego syna. Od samego poczatku terminy z usg i om mialy taka rozbieznosc ze szok. z om termin mialam na 24 grudnia z usg na 17 stycznia a mlody urodzil sie 7 stycznia rowno w 40 tygMam pytanie do mam które maja już starsze dzieci. Czy wasze pociechy urodziły się dokładnie w przewidzianym terminie czy wcześniej lub później. Podobno tylko 4% maluchów rodzi się dokładnie w terminie i jestem ciekawa jak to było u was
A teraz mam termin na 11 marca i mówię do męża, że fajnie by było jak pierwsze 03.10 a drugie 10.03 ale niestety tego nie zaplanuje
haha ja tez na 11 marcaJa też na 11 marca
W pierwszej ciąży terminy z om i usg były bardzo blisko bo 25.02 i 26.02 i mały urodził się 25.02. Teraz termin z om to 19.03 a z usg 25.03 wiec zobaczymy jak to bedzie chociaż bardziej wierze temu z usg.ja mam 11 letniego syna. Od samego poczatku terminy z usg i om mialy taka rozbieznosc ze szok. z om termin mialam na 24 grudnia z usg na 17 stycznia a mlody urodzil sie 7 stycznia rowno w 40 tygodniu
Mi tak samo z USG na 8A jak ci z USG termin wychodzi? Mi na 8
To duża różnica...mi położna powiedziała, że jak jest ponad 10 dni różnicy między terminami z miesiączki i USG to już coś jest nie tak. Ale widać u Ciebie było wszystko w porządkuja mam 11 letniego syna. Od samego poczatku terminy z usg i om mialy taka rozbieznosc ze szok. z om termin mialam na 24 grudnia z usg na 17 stycznia a mlody urodzil sie 7 stycznia rowno w 40 tyg