myk
Fanka BB :)
Najważniejsze, że rośnie. Przyrost na takich wartościach już ciężko ocenićDokładnie, lekarka mi zaleciła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze, że rośnie. Przyrost na takich wartościach już ciężko ocenićDokładnie, lekarka mi zaleciła.
O ile mnie pamięć nie myli Prenatal duo będzie miał duże kapsułki ...Mnie lekarz polecił Prenatal Uno i tak właśnie biorę. Brałam Mama DHA Premium+ ale wielkość tych kapsułekt to tragedia. Pozostaje przy Prenatal Uno
Dziewczyny jakie kremy stosujecie do twarzy? Straaaasznie zniszczyła mi się cera ☹ Kupiłam sobie kremy z Sylveco bo są naturalne i mam nadzieję że pomogą...... ta ciąża jest CAŁKIEM inna od poprzedniej. Całkiem...
Można, ale pamiętaj, że są ciężkie na żołądku ... Także na smaczek okej..Dziewczyny można jeść grzyby w ciąży? Przyznam że za mną chodziły znalazłam w zamrażarce jeszcze z zeszłego rok, ale czy można ?
Bardzo dobrzeDruga beta wynosi 214079.550 ... to dobrze czy źle?
Przekonam się dopiero we wrześniu najwyżej będę szukać innych witamin.O ile mnie pamięć nie myli Prenatal duo będzie miał duże kapsułki ...