Lytomka
Fanka BB :)
Babka płesznik jest równie fajnaHejka mi mąż zaparza siemie lniane i piję (w sumie jem ). Troszkę pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Babka płesznik jest równie fajnaHejka mi mąż zaparza siemie lniane i piję (w sumie jem ). Troszkę pomaga
Lekarz mi polecił 3 litry wody dziennie pić, niegazowanej i w razie potrzeby Lactulosum. Takie zaparcia mogą do hemoroidów doprowadzić i wiadomo, że nie są przyjemne też dla nas.Kurcze... Stosujesz jakieś sposoby na to?
Bo szczerze mówiąc takie codzienne zaparcia jakoś mi się nie widzą.
A wypijanie trzech kaw dziennie tym bardziej.
Rozumiem Cię miałam to samo wczoraj jak wstałam ale ja miałam wizytę rano o 9 a teraz za 10 dni żeby przyjść i zobaczyć czy serduszko już pikaDzięki
Nie wiem jak ja wytrzymam do tej 19.45
Czas dzisiaj wyjątkowo wolno leci
Cudownie, możesz spać spokojnie [emoji4][emoji4]Jestem po wizycie ,uspokojona maksymalnie Ciąża rozwija się prawidłowo,a torbiel już sie zmniejszyl do 38mm z 5cm.wysokimi przyrostami i wartosciami bety mam sie nie denerwować-to nic nie znaczy ,wazne ,ze przyrasta.Tydzien temu mialam pecherzyk ciążowy 3mm ,a dziś jest pecherzyk zoltkowy i zarodek 2,5 mm[emoji7] Co do serduszka -coś sie zaczyna ale aorta zakłócala odczyt.Na plamienia dostalam duphaston.Dzis mam 5+6
Nie mogę iść na betę tak od ręki, jestem w UK obecnie. Ale masz rację, robienie tylu testów to lekka paranoja.. To przez to, że ostatnio miałam testy delikatnie pozytywne, a potem słabły i w końcu druga kreska znik eła całkiem, a lekarz powiedział, ze to prawdopodobnie ciążą biochemivzna. Dlatego teraz się trochę boję od początku, ze znowu coś nie wyjdzie.. Postaram się wyluzować i zaczekać spokojnie do wizyty u gina :-)Dla mnie robienie wielu testów to głupota i strata kasy. Najlepiej iść na betę bo od razu ci pokaże czy jesteś w ciąży.
Ja jestem obecnie w Anglii, tutaj nikt się za bardzo nie przejmuje tak wczesnymi ciążami, a betę hcg robi się ze skierowaniem. No nic, pozostaje mi tylko uzbroić się w cierpliwość i być dobrej myśli :-)A nie możesz iść prywatnie żeby chociaż potwierdzić ciążę?
No ja to rozumiem. Mi chodzi bardziej o to, że już wcześniej ta kreska, na teście tej samej marki, była ciemniejsza. Ale macie rację, to nie jest test który by mi mogł cokolwiek powiedzieć o poziomie beta hcg. Postaram sie wyluzować i poczekać spokojnie na wizytę :-)Potwierdzam - ja przy becie 100, a nawet i wyższej, miałam drugą kreseczkę, coś tam widoczne, krecha zdecydowanie to nie była testy czułość 10.
Trzymam kciuki żeby dzisiaj się coś pokazało, daj znać zaraz po wizycie :*A ja mam dzisiaj wizytę o 12 u lekarza już prywatnie. Dzisiaj się okaże co z moimi zarodkami cieszyłabym się choć z jednego. Nawet z pęcherzyka żółtkowego