Asjunia
Fanka BB :)
Mdlosci nie odczuwasz?Ja czasami na ostre, słodkie, kwasne, nie ma reguły. Mam zachcianki na wszystko co możliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mdlosci nie odczuwasz?Ja czasami na ostre, słodkie, kwasne, nie ma reguły. Mam zachcianki na wszystko co możliwe
Na szczęście nieMdlosci nie odczuwasz?
No właśnie coś za szybko mi się wydawałoTfu....6+2 (ach ta literówka)
U mnie odwrotnie, ciąża jest 8 dni młodsza, ale owu miałam dopiero w 22dcMoj maluch jest większy niż z OM z OM 7+2 a z usg I w karcie mam 7+4
No nie, nie miałam owulacji wcześniej. Doskonale wiem kiedy była owulacja i według tego liczę wiek ciąży, a USG potwierdza moje obliczenia. Ja nie mówię, że 5+5 musi być serce, to Ty nie wmawiaj, że nie mogło go być bo u Ciebie i twoich koleżanek nie było.O proszę cię- wszystko będzie dobrze Dlatego mówię że nie ma co się niepotrzebnie nakręcać - ja 5+2 dopiero pęcherzyk miałam zarodek ma czas pojawić się do 20 mm pęcherzyka ciążowego. Pierwszy raz spotykam się na tym.forum,żeby ktokolwiek zobaczył serduszko w 5 tygodniu. W moim wieku większość koleżanek ma po kilka dzieci i dopiero w 6 tyg albo i później było. Obstawiam że owulacje mogły mieć po prostu wcześniej Tak czy siak kochana siedzimy w tym razem
Ja odczuwam ciągle - cały dzień jest mi niedobrze. Nie mogę patrzeć na jedzenie i mało jem. Ledwo się skupiam nad pracą. Czuję się po prostu koszmarnie...Mdlosci nie odczuwasz?
To korzystaj i jedz na co masz ochoteNa szczęście nie
A u mnie jest roznie. Raz odczuwam mdlosci a raz nie… ale najgorsze jest to, ze mam na cos ochote, przygotuje to a potem albo mnie zemdli albo mi sie juz odechce tego jesc…Ja odczuwam ciągle - cały dzień jest mi niedobrze. Nie mogę patrzeć na jedzenie i mało jem. Ledwo się skupiam nad pracą. Czuję się po prostu koszmarnie...
Wiesz co mam nadzieję że źle cię zrozumiałam bo po 1 jesteś cholernie niemiła , po 2 gdzie w swoim poście napisałam że u ciebie nie było serca?? W którym zdaniu doczytałaś się czegoś takiego i widziałaś swój nick?? Wyraźnie zaznaczyłam że nie można się kierować przypadkami i się dołować. Każda ciąża jest inna i to że ty miałaś 5+5 nie oznacza że każda tak ma mieć.No nie, nie miałam owulacji wcześniej. Doskonale wiem kiedy była owulacja i według tego liczę wiek ciąży, a USG potwierdza moje obliczenia. Ja nie mówię, że 5+5 musi być serce, to Ty nie wmawiaj, że nie mogło go być bo u Ciebie i twoich koleżanek nie było.
Dziewczyny uspokoic się ! ahhhh te Hormony ciążoweWiesz co mam nadzieję że źle cię zrozumiałam bo po 1 jesteś cholernie niemiła , po 2 gdzie w swoim poście napisałam że u ciebie nie było serca?? W którym zdaniu doczytałaś się czegoś takiego i widziałaś swój nick?? Wyraźnie zaznaczyłam że nie można się kierować przypadkami i się dołować. Każda ciąża jest inna i to że ty miałaś 5+5 nie oznacza że każda tak ma mieć.