reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Dziewczyny mi głowa swiruje jestem po stratach i znowu wracają złe sny ze znowu coś nie tak będzie w ostatniej ciąży przestały mnie boleć piersi i to był koniec caly czas dotykam piersi czy bolą. boje się wszystkiego każdego ukucia niewiem jak sobie z tym poradzić. 😭

Mnie przy pierwszej stracie od samego początku bolał brzuch, teraz staram się cały czas leżeć i też boję się każdego bólu podbrzusza żeby sytuacja się nie powtórzyła...

reklama
To dziwne, bo ostatnio w Luxmed jak powiedziałam, że chcę betę to mi odpowiedziała, że mają tylko total 🙂 czyli różnica musi być (chociaż lekarz mówił, że da się zrobić w Luxmed betę, ale długo się czeka). Ja już i tak nie będę robić tego badania, ale chciałam Was poinformować co mi lekarz powiedział i żeby nie trafić na nieścisłość kiedyś 🙂

Kurcze, mi sie kreci w glowie praktycznie non stop do poludnia plus do tego dochodza mdlosci, nie tylko poranne.
Też mi się kręci w głowie.
I właśnie jeżeli chodzi o nudności, to nazywają je zwykle porannymi a mi się wszystko "rozkreca" późnym popołudniem. Wieczorem jest dramat.😵 Walczę żeby nie wymiotować i zasnąć też mi ciężko w takim stanie.
Z dodatkowych męczących objawów, to wstaje jeszcze w nocy do toalety 3 razy🙉 Też już tak często chodzicie? 🤨

Też mi się kręci w głowie.
I właśnie jeżeli chodzi o nudności, to nazywają je zwykle porannymi a mi się wszystko "rozkreca" późnym popołudniem. Wieczorem jest dramat.😵 Walczę żeby nie wymiotować i zasnąć też mi ciężko w takim stanie.
Z dodatkowych męczących objawów, to wstaje jeszcze w nocy do toalety 3 razy🙉 Też już tak często chodzicie? 🤨
Mnie w pierwszej ciazy non stop bolała głowa, miałam zawroty, ciągle spałam, sikałam co 10min i bolał mnie brzuch No i poronilam. Teraz nic mi nie jest więc może to dobry znak

To dziwne, bo ostatnio w Luxmed jak powiedziałam, że chcę betę to mi odpowiedziała, że mają tylko total 🙂 czyli różnica musi być (chociaż lekarz mówił, że da się zrobić w Luxmed betę, ale długo się czeka). Ja już i tak nie będę robić tego badania, ale chciałam Was poinformować co mi lekarz powiedział i żeby nie trafić na nieścisłość kiedyś 🙂
Sama zobacz, w luxmedzie w ich systemie widnieje jako total ale w laboratorium robią beta hcg. Prywatnie w diagnostyce robiłam beta hcg I normy tez mam takie same. Oni w tym luxmedzie mają taki syf że masakra. Ostatnio mialam np sytuacje że za badanie słuchu kazali mi zapłacić mimo że mialam je w pakiecie tylko dlatego ze na skierowaniu pani doktor użyła innej nazwy 😂😂😂 a że muszę mieć to badanie powtarzane teraz często to za każdym razem ten sam problem wyjaśnianie z kierownikiem i wgl -.-

Załączniki

• 0005c143-3973-4fd3-82f9-a5cc4df283d0.jpg
    0005c143-3973-4fd3-82f9-a5cc4df283d0.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 51
Sama zobacz, w luxmedzie w ich systemie widnieje jako total ale w laboratorium robią beta hcg. Prywatnie w diagnostyce robiłam beta hcg I normy tez mam takie same. Oni w tym luxmedzie mają taki syf że masakra. Ostatnio mialam np sytuacje że za badanie słuchu kazali mi zapłacić mimo że mialam je w pakiecie tylko dlatego ze na skierowaniu pani doktor użyła innej nazwy 😂😂😂 a że muszę mieć to badanie powtarzane teraz często to za każdym razem ten sam problem wyjaśnianie z kierownikiem i wgl -.-
Total beta to już w ogóle kosmos i jakieś kombo 😆😆
Total oznacza sumę podjednostki Alfa i beta, a beta to sama beta 😁 Ale u nich tak jak mówisz - zawsze bałagan.

reklama
Do góry