Ja na 30 sierpnia Już się nie mogę doczekać!Ja też już umówiona
Na 24 sierpnia, u mnie wtedy będzie 13+0
reklama
iza_rz_97
Fanka BB :)
Do którego tygodnia trzeba zrobić prenatalne? Jakie to u was koszty?[emoji846]
Ja na 30 sierpnia Już się nie mogę doczekać!
stillgrey213
Ja bede robic NIPT+scan w 10-11 tc, u mnie to koszt £400, wiec chyba podobnie jak w Polsce.Do którego tygodnia trzeba zrobić prenatalne? Jakie to u was koszty?[emoji846]
blanny
Jeśli kawa z mlekiem to wziąć więcej duphastonu. Jakby była krew to IP.Dziewczyny u mnie pojawiło się plamienie kawa z mlekiem. Co robić? Wczoraj tez już miałam w śluzie ale dzisiaj jest więcej.
Myślę, że takMyślicie, że jak dziś zrobię badania krwi po 15:00 To na wizytę jutro o 13:00 będę miała wyniki z luxmedu?
Ja też byłam 5+5 i nie było zarodka ja dostałam morfologię, mocz, glukozę na czczo, TSH i toxo igm. Myślę, że nie ma się tym co przejmować, bo jak pójdziemy następnym razem i zarodek będzie, to dostaniemy resztę spokojnie jeszcze przed 10 TCHej dziewczyny, jakie skierowania na badania dostalyscie po pierwszej wizycie? Ja dzis bylam w gabinecie niestety zarodka jeszcze nie bylo (5+5) mam przyjsc za dwa tygodnia i wynikami krwi, morfologii, TSH i glukozy.
Sollina
Mi tez udalo sie pierwszy raz ,a mam 38Najstarsza nie będziesz ja mam 35 i to też moja pierwsza ciąża
J
julianap
Gość
Ja tak samo Dodatkowo robię jeszcze NIFTY dla spokoju, więc poznam płeć dziecka ❤❤ Na usg prenatalnym też jak się poszczęści to mozna określićJa na 30 sierpnia Już się nie mogę doczekać!
Cukierkowa20pare
Ja 4+6 miałam tylko pęcherzyk4+5 lub 4+6
Ale wam fajnie ze już macie umówione prenatalne
Prenatalne robi się między 11+0 a 13+6 Na Śląsku mamy program unijny i są za darmo. Będę płacić tylko za zgranie filmiku.Do którego tygodnia trzeba zrobić prenatalne? Jakie to u was koszty?[emoji846]
Poplątana9
Witajcie,
Ja dziś na pierwszym usg ujrzałam tylko pęcherzyk 9,4 mm i pęcherzyk żółtkowy 2,2 mm
Lekarz napisał mi, ze wg OM jest to 5+5
Kolejna wizyta za tydzień, mam nadzieje, ze wtedy będzie już serduszko
Ja dziś na pierwszym usg ujrzałam tylko pęcherzyk 9,4 mm i pęcherzyk żółtkowy 2,2 mm
Lekarz napisał mi, ze wg OM jest to 5+5
Kolejna wizyta za tydzień, mam nadzieje, ze wtedy będzie już serduszko
reklama
Też myślałam nad NIFTY, ale stwierdziłam, że jednak odpuszczę jeśli prenatalne wyjdą dobrze Co do określania płci na pierwszym prenatalnym to podchodzę do tego z dużym dystansem, na połówkowych można już mieć pewność, bo narządy rozrodcze są wykształconeJa tak samo Dodatkowo robię jeszcze NIFTY dla spokoju, więc poznam płeć dziecka ❤❤ Na usg prenatalnym też jak się poszczęści to mozna określić