reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, a jakiej wielkości CRL był zarodek w 7tygodniu u w Was. Np 6+5 albo wcześniej? Bo jak teraz czytam to wszędzie napisane że powinien mieć ok 7-8mm a jak dobrze zapamiętałam to u mnie dziś było 2,2mm to chyba mało jak na ten dzień ciąży.

Dziewczyny, a jakiej wielkości CRL był zarodek w 7tygodniu u w Was. Np 6+5 albo wcześniej? Bo jak teraz czytam to wszędzie napisane że powinien mieć ok 7-8mm a jak dobrze zapamiętałam to u mnie dziś było 2,2mm to chyba mało jak na ten dzień ciąży.
Takie crl wskazuje na wiek ciąży 5+6. Może miałaś później owu?

kochana nie martw sie na tym etpae kilka mm nie ma wiekszego znaczeniamaluszek pozniej nadrobi :) moze owu byla ciut pozniej moze implantacja pozniej :)
moje stasze dzieci na poczatku byly mniejsze o kilka dni i nadrabialy a syn urodzil sie wielki jak smok :) 4100 :)

A co sądzicie o farbowaniu włosów ? Wyczytałam że do krwiobiegu nic się podczas farbowania nie dostaje , ale trzeba uważać na te zapachy które się podczas farbowania ulatniają, aby ich nie wdychac. Oczywiście mam na myśli szybkie farbowanie typu odrost, a nie zmianę koloru włosów. Do jakich informacji dotarlyscie w tym temacie ?

Ja juz po. Jest pęcherzyk 😍 jakiś 1,5 cm. Narazie nic nie widać w środku, jakiś lekki zarys.... mam przyjść za 2 tygodnie. A jednak mam 14000 bety a 5 tydzień dopiero i potwierdziło się że wczesna ciąża. Matko ale się cieszę z tego pęcherzyka ❤
No super gratuluje 😀 jest nas coraz więcej 😍😍
U mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
Przykro mi ale napewno w końcu się uda! Taka mała sugestia, może zmień lekarza , czasami świeże spojrzenie na sprawę pomaga
Chętnie bym tu mamę z ciążą bliźniaczą przywitała, bo na razie się czuję osamotniona 😅
Osamotniona czy nie ale proszę powiedzieć jak się nasza mamusia czuje 😊
A jak u Was z kawa ? Na początku chciałam odstawić ale podobno można pić, tylko mniej i słabsze. Rozpuszczalna ma najwięcej kofeiny, a ta z ekspresu mniej. Jak jest u Was, pijecie?
Ja pije 2 lub 3 mielone z 1.5 łyżeczki inaczej nie funkcjonuje

reklama
Do góry