reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Jednego biochema mam za sobą..
emoji846.png
Moja bratnia dusza 😉
Pamiętasz ja miałam biochema w maju a teraz już 6+1.
Byłam u gina w ostatni piątek ale robił mi usg przez brzuch i pęcherzyk był.
bedzie dobrze ❤️

reklama
Witam się i ja, chociaż trochę się obawiam witać tak wcześnie 🙄

Mam już 15miesięcznego synka. O tę ciążę starałam się 7 cykli. Beta z piątku 82, z poniedziałku 409. Na początku martwiła mnie niska beta, a potem zaskoczył mnie duży przyrost😉

Dzisiaj u mnie 4+6. W czwartek pierwsza wizyta u ginekologa. Mam nadzieję, że coś będzie widać, bo jak nie, to na pewno wpadnę w czarna rozpacz😉
Nawet jak nie będzie widać pęcherzyka to się nie załamuj tylko czekaj 🙂 moja historia pokazuje, że warto czekać. Ja przy becie 2500 jeszcze nie miałam pęcherzyka. Aplikacja mi pokazywała wtedy 6+3 dni 🤷‍♀️ ale życzę, żeby jednak był ❤️

Dokładnie. Żadna dawka nikotyny nie jest korzystna dla dziecka, więc gwałtowne odstawienie nie wpłynie źle na dziecko bo po prostu obecność nikotyny jest szkodliwa 🤷‍♀️
Oczywiście że jest szkodliwa dlatego też rzuciłam zanim zaczelam się starać ale rozumiem dziewczyny które nie dają rady bo sama bym nie dala gdybym była w ciąży I nie mogła brać tabletek a paliłam 15 lat

Nawet jak nie będzie widać pęcherzyka to się nie załamuj tylko czekaj 🙂 moja historia pokazuje, że warto czekać. Ja przy becie 2500 jeszcze nie miałam pęcherzyka. Aplikacja mi pokazywała wtedy 6+3 dni 🤷‍♀️ ale życzę, żeby jednak był ❤️
Ty to jesteś niesamowicie silna, podziwiam Cie w każdym calu. Twoja historia nadaje się do jakieś publikacji godnej oscara 😀

Ooo a w którym tyg wtedy będziesz?😘

Kiedy wypada Ci termin wizyty?😘 ależ bym chciała żeby nam się udało z tymi serduszkami.
Pojutrze :) Ja też, ale nie nastawiam się :) Cieszę się, że chociaż będę wiedziała, że pęcherzyk jest w macicy :)
Witam się i ja, chociaż trochę się obawiam witać tak wcześnie 🙄

Mam już 15miesięcznego synka. O tę ciążę starałam się 7 cykli. Beta z piątku 82, z poniedziałku 409. Na początku martwiła mnie niska beta, a potem zaskoczył mnie duży przyrost😉

Dzisiaj u mnie 4+6. W czwartek pierwsza wizyta u ginekologa. Mam nadzieję, że coś będzie widać, bo jak nie, to na pewno wpadnę w czarna rozpacz😉
Witaj! Myślę, że raczej już będzie pęcherzyk, ale prawie na pewno nic więcej :) Zarodka ani serduszka jeszcze nie będzie, o ile nie miałaś wcześniejszej owulacji, nie nastawiaj się na to :) Także serio, po tak wczesnej wizycie to nie ma się co załamywać :)

Och to ogromne szanse ze u Ciebie już będzie. A dla mnie będzie sukcesem już jeśli beta urośnie prawidłowo jutro i jeśli tego 16tego będzie w macicy choć zarodeczek!
Z każdą wizyta u lekarza coraz bardziej się stresuje, moje serce nie zniesie tego jeszcze przez tyle miesięcy 😀 już sama nie wiem co zrobić żeby tyle nie myśleć

Dziewczyny, ja jeszcze wrócę do tego co wolno jeść, a czego nie wolno...
Nie możemy spożywać surowego mięsa, a co z szynką? Ja wiem, że jest obrabiana w różny sposób: gotowana, wędzona, pieczona itd., ale czy wystarczająco? 🧐 czy doszukuję się już dziury w całym...?

reklama
Ty to jesteś niesamowicie silna, podziwiam Cie w każdym calu. Twoja historia nadaje się do jakieś publikacji godnej oscara 😀
Oscara nie chce ale zastanawiam się czy nie nadaje się moja historia do sądu za błędną diagnozę, traumę na psychice i przede wszystkim żeby ten "lekarz" rzeźnik nie okaleczył innych zdrowych kobiet? 🤔 Jest tu jakiś prawnik?

Do góry