Spokojnie rozumiem ja też tak podpytywałam tu co zrobić. Przyjechałam do szpitala w czwartek o 10 o 17 założyli mi balonik a o 21 około on peknal. I nic nie dali na na nowo tylko rano mnie zbadali i mieli dać jakąś "tasiemkę" lub kroplowke i oscytocyna dali kroplówkę około 11 o 13 zaczął się straszny ból około 13.30 - 14mnie przebadali i było 7cm chciałam znieczulenie ale powiedzieli ze jest za późno miałam taki gaz do wdychania. Ale myślę że jak by chcieli dać znieczulenie to lepiej brać ja chciałam tylko niby nie było akcji skorczowwj regularnej potem już za późno...@Eva 86
Super! Gratulacje :-)))
Założyli balonik i zostałaś w szpitalu czy wyslali Cię do domu? Wzięłaś znieczulenie? Przepraszam za przepytywanie ale zastanawiam sie nad swoją sytuacją, rozważam co zrobić w poniedziałek na trivselkontroll.
Super, że masz już poród za sobą
reklama
Kokosek86
Zaangażowana w BB
@gosiaczekgosiaczek
Gratulacje :-))) Napisz coś więcej jak będziesz miała sposobność.
Fajnie, że jesteście już razem
Cały czas musiałam być w szpitalu niSpokojnie rozumiem ja też tak podpytywałam tu co zrobić. Przyjechałam do szpitala w czwartek o 10 o 17 założyli mi balonik a o 21 około on peknal. I nic nie dali na na nowo tylko rano mnie zbadali i mieli dać jakąś "tasiemkę" lub kroplowke i oscytocyna dali kroplówkę około 11 o 13 zaczął się straszny ból około 13.30 - 14mnie przebadali i było 7cm chciałam znieczulenie ale powiedzieli ze jest za późno miałam taki gaz do wdychania. Ale myślę że jak by chcieli dać znieczulenie to lepiej brać ja chciałam tylko niby nie było akcji skorczowwj regularnej potem już za późno...
Spokojnie rozumiem ja też tak podpytywałam tu co zrobić. Przyjechałam do szpitala w czwartek o 10 o 17 założyli mi balonik a o 21 około on peknal. I nic nie dali na na nowo tylko rano mnie zbadali i mieli dać jakąś "tasiemkę" lub kroplowke i oscytocyna dali kroplówkę około 11 o 13 zaczął się straszny ból około 13.30 - 14mnie przebadali i było 7cm chciałam znieczulenie ale powiedzieli ze jest za późno miałam taki gaz do wdychania. Ale myślę że jak by chcieli dać znieczulenie to lepiej brać ja chciałam tylko niby nie było akcji skorczowwj regularnej potem już za późno...
Cały cAs byłam w szpitalu nie wypuścili mnie z balonikiem
Ja wzięłam znieczulenie przy 5 cm rozwarcia i było błogo bo na prawdę na tym etapie to już te skurcze są długie i dość częste. I akurat w dwie godzinki wskoczyło pełne rozwarcie i nie byłam aż tak zmęczona na partych.@gosiaczekgosiaczek
Kokosek86
Zaangażowana w BB
@Eva 86 dzięki za szczegóły. Trzymaj się ciepło z maluszkiem Dużo zdrowia dla Was
@KaśkaLi95 super, że tak się wszystko u Ciebie potoczyło :-)) Jak tam córeczka? Z oddychaniem już lepiej sobie radzi?
@KaśkaLi95 super, że tak się wszystko u Ciebie potoczyło :-)) Jak tam córeczka? Z oddychaniem już lepiej sobie radzi?
No to troszke was się rozwiązało ale to mówią że pelnia.
Jak Was czytam to uwierzyć nie mogę że mialam 5min 2 fazy i dwa skurcze całość od pierwszego mocnego skurczu 20min. Nie wiem jak to się stało że się tak pchało
Za to potem mnie odcięło od żywych. 24h pod kroplówkę no i Ala byla dopiero następnego dnia u mnie. Także nie ma nic za darmo
Jeszcze jestesmy w szpitalu bo miała mały zabieg i ma szwy ale juz bym stąd zwiala
Jak Was czytam to uwierzyć nie mogę że mialam 5min 2 fazy i dwa skurcze całość od pierwszego mocnego skurczu 20min. Nie wiem jak to się stało że się tak pchało
Za to potem mnie odcięło od żywych. 24h pod kroplówkę no i Ala byla dopiero następnego dnia u mnie. Także nie ma nic za darmo
Jeszcze jestesmy w szpitalu bo miała mały zabieg i ma szwy ale juz bym stąd zwiala
Staraczka1990
Fanka BB :)
A czy samo podanie znieczulenia boli? I czy po znieczuleniu jest tak, ze odcina wszystko, czy to taka dawka ze da się chodzić?Ja wzięłam znieczulenie przy 5 cm rozwarcia i było błogo bo na prawdę na tym etapie to już te skurcze są długie i dość częste. I akurat w dwie godzinki wskoczyło pełne rozwarcie i nie byłam aż tak zmęczona na partych.
Staraczka1990
A to był Twoj pierwszy poród taki ekspresowy?No to troszke was się rozwiązało ale to mówią że pelnia.
reklama
Staraczka1990
Jeszcze ja jestem w dwupaku, termin mam na 30 marca, wiec jeszcze trochę mi zostało. Póki co u mnie nic się nie dzieje. To moja pierwsza ciąża, mam nadzieje, ze nic nie przegapieJa już chyba nigdy nie urodzę Kto tu jeszcze został w ogóle z brzuszkiem?