Kitku
Zaangażowana w BB
Podskakuje nam brzuchDziewczyny jak rozpoznajecie czkawkę maleństwa ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podskakuje nam brzuchDziewczyny jak rozpoznajecie czkawkę maleństwa ?
Super wieści! ....Tak ja mam cukrzyce :/ ... I zalecają wtedy wcześniejszy poródCześć Wam, jak tam u Was, ja dobrze się czuje rozwarcie zewnętrze dalej jest ale nic się nie powiększa szyjka dluga więc nie zakładali mi nic. Przyjmuje luteine. Byłam skierowana do Pani Agaty Włoch bo serduszko dziecka przesuniete jest do klatki piersiowej wczoraj byłam aż w Rudzie Śląskiej i na szczęście wszystko jest dobrze nie ma żadnych wad a serduszko jest przesuniete ale w normie dużo ludzi tak ma. Tak się bałam a na szczęście wszystko dobrze. Pozdrawiam Was. A ma ktoś z was cukrzycę ciazowa? mi właśnie wczoraj w Rudzie Śląskiej powiedziała ta pani że w 38 tygodniu do szpitala już powinnam iść j
Tez o nim myślałam, i chyba tez się na niego zdecyduje bo dla bliźniaczych dużego wyboru aż tak nie ma Jak tam prenatalne? Ja dzisiaj byłam na wizycie i za trzy tyg cesarka@Imagi_nacja jaki kupujesz wózek? Ja kupiłam Bugaboo Donkey Twin, ciekawe czy będzie dobry. U mnie w okolicy nie ma zbyt dużego wyboru w wózkach kombi
Na kiedy masz termin że już za 3tygcesarka?musza rozwiązać wcxzesniej?Tez o nim myślałam, i chyba tez się na niego zdecyduje bo dla bliźniaczych dużego wyboru aż tak nie ma Jak tam prenatalne? Ja dzisiaj byłam na wizycie i za trzy tyg cesarka
U mnie bliźniacza, plus to że są obrócone pupami w dół, także nie ma opcji żeby się już przekręciły bo nie maja miejsca. Termin miałam na sam początek marca ale nie da rady tyle wytrzymac i w 37tc najczęściej zakanczają bliźniaczeNa kiedy masz termin że już za 3tygcesarka?musza rozwiązać wcxzesniej?
Ooo już masz termin? No to zaczynamy odliczanie Wiesz już kto będzie Cię operował? Ja niestety muszę jechać do innego miasta, bo u mnie jest słaby oddział neonatologiczny Prenatalne mam za tydzień. Wczoraj byłam u mojego gina i uznał że mam bardzo duże dzieci 1500 g w 28 tyg. To dużo? Może za dużo jem Twoje ile ważą teraz?Tez o nim myślałam, i chyba tez się na niego zdecyduje bo dla bliźniaczych dużego wyboru aż tak nie ma Jak tam prenatalne? Ja dzisiaj byłam na wizycie i za trzy tyg cesarka