To jest jakieś chore co się wyprawia i jak komentują na innym forum nasze rozmowy. Jeśli ktoś tu myśli że dzieci są bite to jest w błędzie. Moje dziecko np. jest zaopiekowane, wycałowane i wyprzytulane jak żadne inne. Uczę je bycia dobrym człowiekiem. Tłumaczę żeby była delikatna do psa i rodziców bo.czesto dostajemy od niej w twarz jak robi cacy mama i dlatego jest wkur.... co inne "panie" sobie wyolbrzymiły. Na pewno każdej z nich zdarzyło się podnieść głos na swoje dziecko bo jesteśmy tylko ludźmi i każdemu się to prędzej czy później zdarzy.
reklama
Agnes4312
Moderator
A ty jesteś marcową mamą skoro masz tylko jeden wpis na całym forum? Pewnie fabryczna powróciła z nowym kontemNie jesteś "marcową mamą 2021"więc żegnam.a znając życie to Twoje dziecko pierwsze podniesie rękę,bo bezstresowo wychowane
Nie moge tego wszystkiego czytactyle czasu tutaj nie zaglądałam i mogło tak zostać. Tyle lat starałam się o moją córeczkę która kocham nad życie i nie pozwole zeby stała jej się krzywda a ktoś wypisuje poniekąd też jakby o mnie takie rzeczy. To mi się w głowie nie mieści. Żegnam, wolę ten czas poświęcić zabawie z malutką niż wyczytywanie tych kobiet. Ehh
Mary2094
Fanka BB :)
A ty jesteś marcową mamą skoro masz tylko jeden wpis na całym forum? Pewnie fabryczna powróciła z nowym kontem
A ja mam wrażenie że takie osoby jak wy mają naprawdę nudne życie prywatne skoro siedzą i tylko komentują na innych forach wszystko. Polecam urozmaicić sobie czas, albo bardziej zainteresować się co porabia swoje dziecko.
Jakim trzeba być pustym umysłowo,żeby pchać się w towarzystwo,w którym jest się nie mile widzianym.jeden wpis wystarczył żebyś Ty się uaktywniła też pierwszym wpisem.A ty jesteś marcową mamą skoro masz tylko jeden wpis na całym forum? Pewnie fabryczna powróciła z nowym kontem
Brak takim osobom wychowania, poszanowania czyjejś prywatności.jakie zachowanie w internecie takie i w życiu, wstydźcie się wszystkie .
Agnes4312
Moderator
Puste umysłowo to są osoby, które nie widzą nic złego w biciu dzieci i przechodzą koło tego obojętnie.Jakim trzeba być pustym umysłowo,żeby pchać się w towarzystwo,w którym jest się nie mile widzianym.jeden wpis wystarczył żebyś Ty się uaktywniła też pierwszym wpisem.
Brak takim osobom wychowania, poszanowania czyjejś prywatności.jakie zachowanie w internecie takie i w życiu, wstydźcie się wszystkie .
I tak masz rację, w życiu codziennym zareagowałabym tak samo, gdybym widziała krzywdę dziecka. Nie ważne czy byłabym mile widziana w takim towarzystwie.
Agnes4312
Moderator
Dziewczyny nie dziwcie się, że reagujemy na to. Wy się znacie między sobą, nie czytamy 3000 stron. Mogłyście się polubić w miedzy czasie i wyrobić o sobie zdanie. My zobaczyłyśmy tylko post o tym "pacnięciu". Teraz dziecko ma rok. Teraz jest pacnięcie. A co będzie jak dziecko urośnie i pacnięcie przestanie działać? Jak Twoja cierpliwość codziennie będzie niższa? Twoja flustracja urośnie? Twoje zmęczenie sięgnie zenitu? Jak ktoś sobie pozwoli na pacnięcie w tym czasie, to potem będą klapsy albo o zgrozo jeszcze gorzej.
Nie ma co piętnować nas, sygnalizujących, że jest to złe.
A pisząc te wasze posty tu do nas i nas obrażając pokazujecie jak mało macie cierpliwości i słabą psychikę
A pisząc te wasze posty tu do nas i nas obrażając pokazujecie jak mało macie cierpliwości i słabą psychikę
Ja rownież jak i Natulia nie jestem w stanie tego przyjąć
Dziewczyny faktycznie znają mnie i wiedza kim jestem i jaką jestem mamą, jak pragnelam tego dziecka i jak je traktuje, dlatego pisza to co piszą w mojej obronie. Moim błedem bylo zbyt luzne pisanie i zapomnienie ze forum jest otwarte i wpisy nie sa czytane przez ludzi z mojego codziennego otoczenia, ktorzy znają mnie, nie tylko z forum, a przez obcych, ktorzy wpadli na jeden komentarz i wyrobili sobie na jego podstawie zdanie na temat calego mojego życia. Sytuacje opisalam byle jak, zle dobralam slowa i tak tez zostalam odebrana, wiec ten ferment to moja wina.
Dziecka nie bije, mały jest wyprzytulany i wylulany przez wszystkich domownikow, sama przeciez z nim nie mieszkam. Tamte sytuacje zostaly opisane przeze mnie na wyrost i na jeszcze wiekszy wyrost odebrane.
Nie uderzyłam syna, nie bylam sama przy tych sytuacjach i tamte osoby też nie uważają żebym go uderzyła.
Mysle ze dobrze ze zareagowalyscie, bo pobudki mialyscie dobre, ale jest tyle osób, które znając mnie mówią, ze wszystko jest ok i to nie daje Wam do myslenia?
Poczekajmy na odpowiedz moderatorów, a tymczasem przestańcie piętnowac wszystkie dziewczyny, bo to zachodzi juz za daleko.
Napisalam do moderatorki z prosbą o odpowiedz na sytuację, wyjasnilam sprawe, czekam na zwrotkę.Dziewczyny nie dziwcie się, że reagujemy na to. Wy się znacie między sobą, nie czytamy 3000 stron. Mogłyście się polubić w miedzy czasie i wyrobić o sobie zdanie. My zobaczyłyśmy tylko post o tym "pacnięciu". Teraz dziecko ma rok. Teraz jest pacnięcie. A co będzie jak dziecko urośnie i pacnięcie przestanie działać? Jak Twoja cierpliwość codziennie będzie niższa? Twoja flustracja urośnie? Twoje zmęczenie sięgnie zenitu? Jak ktoś sobie pozwoli na pacnięcie w tym czasie, to potem będą klapsy albo o zgrozo jeszcze gorzej.
Dziewczyny faktycznie znają mnie i wiedza kim jestem i jaką jestem mamą, jak pragnelam tego dziecka i jak je traktuje, dlatego pisza to co piszą w mojej obronie. Moim błedem bylo zbyt luzne pisanie i zapomnienie ze forum jest otwarte i wpisy nie sa czytane przez ludzi z mojego codziennego otoczenia, ktorzy znają mnie, nie tylko z forum, a przez obcych, ktorzy wpadli na jeden komentarz i wyrobili sobie na jego podstawie zdanie na temat calego mojego życia. Sytuacje opisalam byle jak, zle dobralam slowa i tak tez zostalam odebrana, wiec ten ferment to moja wina.
Dziecka nie bije, mały jest wyprzytulany i wylulany przez wszystkich domownikow, sama przeciez z nim nie mieszkam. Tamte sytuacje zostaly opisane przeze mnie na wyrost i na jeszcze wiekszy wyrost odebrane.
Nie uderzyłam syna, nie bylam sama przy tych sytuacjach i tamte osoby też nie uważają żebym go uderzyła.
Mysle ze dobrze ze zareagowalyscie, bo pobudki mialyscie dobre, ale jest tyle osób, które znając mnie mówią, ze wszystko jest ok i to nie daje Wam do myslenia?
Poczekajmy na odpowiedz moderatorów, a tymczasem przestańcie piętnowac wszystkie dziewczyny, bo to zachodzi juz za daleko.
MamM
Fanka BB :)
Cieszę się, że to napisałaś " nie czytamy 3000 stron".Dziewczyny nie dziwcie się, że reagujemy na to. Wy się znacie między sobą, nie czytamy 3000 stron. Mogłyście się polubić w miedzy czasie i wyrobić o sobie zdanie. My zobaczyłyśmy tylko post o tym "pacnięciu". Teraz dziecko ma rok. Teraz jest pacnięcie. A co będzie jak dziecko urośnie i pacnięcie przestanie działać? Jak Twoja cierpliwość codziennie będzie niższa? Twoja flustracja urośnie? Twoje zmęczenie sięgnie zenitu? Jak ktoś sobie pozwoli na pacnięcie w tym czasie, to potem będą klapsy albo o zgrozo jeszcze gorzej.
A my czytałyśmy.
Teraz to już Wasz wątek, niestety.
Kto dołączał pisał o wieku, imieniu, miejscu zamieszkania, pracy, jest tak dużo danych, nikt anonimowy nie jest.
Taka była kultura i procedura dołączania do rozmów.
Myślę, że już nikt tu o niczym nie napisze.
reklama
Agnes4312
Moderator
To już nie moja wina, że nie jesteście anonimowe na publicznym forumCieszę się, że to napisałaś " nie czytamy 3000 stron".
A my czytałyśmy.
Teraz to już Wasz wątek, niestety.
Kto dołączał pisał o wieku, imieniu, miejscu zamieszkania, pracy, jest tak dużo danych, nikt anonimowy nie jest.
Taka była kultura i procedura dołączania do rozmów.
Myślę, że już nikt tu o niczym nie napisze.
Poza tym nawet po przeczytaniu 3000 stron, nadal znacie się tylko z forum więc wiecie o sobie tyle, ile same o sobie piszecie