reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Żebyś wiedziała 😂 Ja nie wiem jak ona to czuje, że mnie nie ma 😂 tzn wiem, jak jestem obok to czuje moje ciepło, zapach, bicie serca 😊
Ja ile razy się natnę na odwrót - odkładam w łóżeczku, wychodzę z pokoju by coś zrobić, wracam na paluszkach, a moje dziecko się w tym momencie budzi, jakby po zapachu chyba wyczuła że mama jest 😂

reklama
Czajo, bo Ty pisałaś, że słodyczami się przejadasz.
Ja też tak robię, mogę powiedzieć, że 80% mojej diety teraz to węglowodany.
Bo szybo , bo humor poprawia, bo lubię.
A jakbyśmy tak sobie trochę ograniczenia slodyczowego wprowadziły?
I Ty i ja nie gotujemy dzieciom frykasów , bo ich dieta uboga, mamy podobny punkt wyjściowy.
Chodź coś w tej sprawie podziałamy???
Ja lubię się motywować z kimś...

Kontynuować??

Pewnie...wchodzę w to jak nic:)
Motywacja najważniejsza a jak z kimś się umówię to nie ma uproś...
Bo ja lubię trufle do kawy rano i murzynki z Lidla i inne takie różne wypieki każde właściwie co tu wymieniać 😒
To może jutro podarujemy sobie taką JEDNĄ przekąskę jak zacznie nas kusić i wybierzemy sobie coś innego zdrowszego, a wieczorkiem pochwalimy się sobie co to było.
Całych słodyczy od razu nie rzucam, bo nie w tym rzecz, by się katować ( jak już katują nas dzieci) 😆
I tak co jakiś czas damy sobie tego typu zadanie, raz Ty mi raz ja Tobie.

Dodaj coś od siebie w tym temacie 🙂

Jasne :) to nie tajemnica 😊
La bambino :) piękne ubranka, niestety nie moja półka cenowa :/. Ale ostatnio prababcia odwiedziła Lili i jako że ona nie wie co mi się dla małej podoba, to poprosiła żebym sama jakieś ubranko jej kupiła ;). No i się skusiłam, jakościowo super i te wykończenie , polecam :)
Super, dzięki, pooglądam sobie co tam mają 😊

A zaintrygował mnie ten murzynek w lidlu?Taki z wiśniami czy coś innego?:)Bo ten z wiśniami pyszny...ale nie kupuję bo bym zjadła pewnie całego:)
Nie nie, takie "zimne lody" tak u nas się mówi lub murzynki, a to ciasto to też dobre, jadłam.
Ja te słodycze to nie tylko do rannej kawy, to tak cały dzień...
Nie jestem jakaś bardzo gruba , ale niezdrowość mojej diety mnie przeraziła,
Tak jak Ty niewiele jestem w stanie z Melanią u nogi ugotować :(

reklama
Do góry