E
ecza
Gość
Ja myję głowę dwa razy w tygodniu....kiedyś robiłam to codziennie ale jak zalecili rzadziej to też tak robię...a czy widzę różnicę?Heh nie bardzoA wogole jak często myjesz jej głowę? Bo ja już zaczęłam myć codziennie ale to też poprawa była na kilka godzin a potem od nowa. A pani dermatolog do której chodzimy teraz mówi że przy tym co on ma to nie powinnam myć codziennie i tak jak mówiłaś też nie kąpac a pani alergolog kazała codziennie
I właśnie na tą głowę dostaliśmy jakiś specyfik z pochodną hydrokortyzonu.
Dokładnie jest tak samo....kosmetyków mam pod dostatkiem....zużywam je sama bo mam tez skóre problematyczną więc jest jak znalazłW ogóle to ja mam już tyle kosmetyków zakupionych bo może to akurat pomoże że chyba niedługo będę starego w tym wszystkim kąpać bo przecież nie może zmarnować się tyle kasy
pewnie u Ciebie jest tak samo
O super , że komuś też się sprawdził....Sprawdź, Milenko, ten Dermicin.
U nas dawno, w 2 miesiącu bardzo szybciutko pomógł. Użyłam tak jak czajo 2 razy tylko. Melania jednak nie miała ropki, miała za to ciemieniuchę nawet na brwiach.
Ta gąbeczko-szczoteczka służy mi do dziś, na te króciutkie włoski jest super.
No ja tak lubię zapach loveli , że wszystko w niej pioręKapsułek nigdy nie miałam...zawsze płyn czy to mleczko....bądź co bądź w butelceJa też tylko Lovele na początku jeszcze używałam Bobas ale ciężko dostępne też super
a lovela ostatnio w Biedrze nawet była ja to wszystko w nim piorę mam do białych i do kolorów a teraz jeszcze Mleczko kupiłam.
aczkolwiek nie polecam kapsułek nie wiem Proszek lepiej dopiera sama musiałam się przestawić po tylu latach używania kapsułek
U nas gąbeczka się sprawdziła nawet a ona ma w sumie włosy tylko na czubkuo matko to mieliście przejścia
my odrazu z walczyliśmy dermecinem od tamtej pory cisza, akurat gąbeczki nie polecam lepiej wziąć gazik szczególnie jak dziecko ma włoski dłuższe bo ta gąbka to chłonie cały ten olej A na skórze ledwo zostaje
Ja pierwszy raz usłyszałam o tym gałganku od Ciebie....aż musiałam sprawdzić co to....i mam nadzieję, że nie będzie mi potrzebny w najbliższym czasie ale jakby co to już wiem o co kamanJuż polecam karoo-kp zrób gałganek Aliny bardzo pomaga
Też kiedyś o tym czytałam....tak samo byłam zszokowana składem kosmetyków Mixa...o nie tylko nie biały jelen poczytaj kiedyś czytałam dużo o biały jelen i nikomu tego nie poradzę kosmetyki hipoalergiczne a rakotwórcze substancje dodaja tj Cocamide DEA i DMDM Hydantoin mówię stanowczo nie!