Ja też już mam prawie wszystkowózek już jest przewijak nosidełko ciuszki. Czekam na łóżeczko wszystkie dodatki już są. Jedyne czego mi brakuje to kosmetyków dla małej tzn. Oliwki pampersy zasypki itp.Dziewczyny a macie już kupiony wózek, łóżeczko, przewijak itp? Ooo mam lepszy pomysł. Powiedzcie co już macie dla swoich maluszków
reklama
Patii26
Fanka BB :)
Ja mam już prawie wszystko. Wózek 2w1 ( gondola i spacerówka), fotelik samochodowy Cybex Aton 5, łóżeczko, meble, zestaw do łóżka, ubranka, laktator, butelkę, kosmetyki, pieluchy, wanienke, leżaczek z wibracjami. Jedynie w lutym będziemy kupować nowy materac do łóżeczka ( łóżeczko kupiłam używane, zadbane, ale jednak materac chcemy nowy), przewijak, smoczki, śliniaczki, stojak do wanienke i dla siebie jeszcze koszule do porodu, kapcie i staniki do karmienia. Większość tych najważniejszych już mam, teraz tylko drobne rzeczy W zeszłym tyg prałam i prasowałam ubranka. Na początku lutego będę się pakowałaDziewczyny a macie już kupiony wózek, łóżeczko, przewijak itp? Ooo mam lepszy pomysł. Powiedzcie co już macie dla swoich maluszków
Ostatnia edycja:
Ja mam już prawie wszystko, od łóżeczka i wózka, przez kosmetyki, laktator, sterylizator/podgrzewacz do butelek, butelki, po podstawowe ubranka. Kombinezon na wyjście ze szpitala powinien jutro przyjść, no i chcę jeszcze dokupić kilka "wyjściowych" ciuszków.Dziewczyny a macie już kupiony wózek, łóżeczko, przewijak itp? Ooo mam lepszy pomysł. Powiedzcie co już macie dla swoich maluszków
Wszystko mam oprócz miejsca w domu ale mąż już kończy powolutku remonty i lada chwila będę się układać z tym wszystkim w szafach
Niedługo mama
A jakie masz wskazania do cc?To ja mamy tylko ciuszki zaszalała córka nasza pierwsza 15latka i wykupiła pół zaladoa reszty jeszcze nie mam, ale termin cesarki jutro będę znała i nie będzie wcześniej niż w 39tc więc kolo 18.03.wiec zdążę myślę z zamawianiem.
Nadja_n
Jakie podgrzewacz /sterylizator masz?Ja mam już prawie wszystko, od łóżeczka i wózka, przez kosmetyki, laktator, sterylizator/podgrzewacz do butelek, butelki, po podstawowe ubranka. Kombinezon na wyjście ze szpitala powinien jutro przyjść, no i chcę jeszcze dokupić kilka "wyjściowych" ciuszków.
Wszystko mam oprócz miejsca w domu ale mąż już kończy powolutku remonty i lada chwila będę się układać z tym wszystkim w szafach
Nadja_n
Wiek 40+,wczesniejsze poronienia wczesne ale kilka, cukrzyca ciążowa, biorę cała ciążę heparyne i aspirynę. Mieszkam w De,pierwszy poród naturalny, zobaczymy co jutro mi na rozmowie powiedzą ale moja ginekolog mówi że NIKt raczej na naturalny nie będzie mnie cisnął.A jakie masz wskazania do cc?
Niedługo mama
RozumiemWiek 40+,wczesniejsze poronienia wczesne ale kilka, cukrzyca ciążowa, biorę cała ciążę heparyne i aspirynę. Mieszkam w De,pierwszy poród naturalny, zobaczymy co jutro mi na rozmowie powiedzą ale moja ginekolog mówi że NIKt raczej na naturalny nie będzie mnie cisnął.
Mama_Mii2021
No to ja mam ubranek sporo, podgrzewacz do butelek, sterylizator, niania elektroniczna, zakupiłam już inhalator dla dzidzi, mam Chicco next 2 me, chicco baby Hug 4w1, bujaczek Mamaroo, mam pościel do łóżeczka, dwa rożki, kocyki, baldachim do łóżeczka, pościel do wózków, wanienka ze stojakiem, koszule do karmienia, kapcie do szpitala, biustonosze do karmienia, kombinezon i czapeczka dla niuni na wyjście, mam smoczki, butelki, karuzela do łóżeczka już jest, kocyk do fotelika jutro przyjedzie, mam pampersy, chusteczki, akcesoria do pielęgnacji takie jak: nożyczki szczotka do włosów itp, mam też łóżeczko turystyczne, kosz na pampersy, aby te mebelki przyszły i wózki, kosmetyki kupię i jestem gotowa. Aaaa i w lutym zrobimy pokoik (plany już narysowane)Ja mam już prawie wszystko. Wózek 2w1 ( gondola i spacerówka), fotelik samochodowy Cybex Aton 5, łóżeczko, meble, zestaw do łóżka, ubranka, laktator, butelkę, kosmetyki, pieluchy, wanienke, leżaczek z wibracjami. Jedynie w lutym będziemy kupować nowy materac do łóżeczka ( łóżeczko kupiłam używane, zadbane, ale jednak materac chcemy nowy), przewijak, smoczki, śliniaczki, stojak do wanienke i dla siebie jeszcze koszule do porodu, kapcie i staniki do karmienia. Większość tych najważniejszych już mam, teraz tylko drobne rzeczy W zeszłym tyg prałam i prasowałam ubranka. Na początku lutego będę się pakowała
Jeszcze sporo przede mną ale dam radę
reklama